MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 30 декабря 2014

2873 0

В «ДНР» нарастает «партизанский психоз»

Жилые дома в районах Донецка, непосредственно прилегающих к линии противостояния между российско-террористическими и украинскими войсками и оставленные жителями, подвергаются перманентному мародерскому разграблению со стороны боевиков.

Зараз час Парламенту, а не Майдану - філософ

Право України на Майдан підриває саму суть російської імперії, де декабристи, що повстали на своєму "майдані" – Сенатській площі – були засуджені і покарані. Будь-які "майдани" СРСР теж закінчувалися дуже погано. Імперія не терпить "майданів".

Ключ до розуміння Європи

Найбільша проблема українців в тому, що ми хочемо до Європи, якої вже нема, й не до кінця розуміємо, з ким маємо справу в особі нинішніх європейських політиків. Чи знайдеться хоча б одна людина в Україні, яка протягом цього року не «крила» останніми словами вічну «глибоку стурбованість» панів з Брюсселю, не шаленіла від нескінчених ритуальних камлань про необхідність переговорів спочатку з Януковичем, а потім з Москвою, не закочувала очі від надокучливого буркотіння про «мирне рішення конфлікту», не плювалася від вигляду євробюрократів, що тиснуть руки Путіну тощо?

Почему фильм «С легким паром» стал популярным. Анализ психоаналитика

Наш персонаж Лукашин, стремительно напиваясь, перекладывает решение на собутыльников, а компания полуголых мужиков резонно решает, что жениться Жене сегодня не надо.

Боргова яма Фонду гарантування вкладів може сягнути 30 млрд грн, - дослідження «Публічного аудиту»

«Слід констатувати, що в банківському секторі відбувається ефект доміно, наслідки якого абсолютно непередбачувані. Фактично, Фонд можна вважати банкротом, адже його фінансові зобов’язання значно перевищують розмір активів. 

«Для людей неприродно завжди когось ненавидіти», - глава УГКЦ Святослав Шевчук

На його думку, для цього найперше потрібно прагнути миру і шукати всіх шляхів, щоб його збудувати. Бо, «як ми чогось справді дуже бажаємо, то з Божою допомогою, раніше чи пізніше, цього осягнемо».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини