MENU

Киселёву на своём шоу не удалось выполнить задание, поставленное Банковой

2327 1


Той, хто вмієпрофесійно дивитися ток-шоу московськихзаїжджих гицелів-заробітчан – Шустераі Кісільова, минулої ночі могли легковирахувати, яке нове конкретне завданняперед ними поставила Банкова. Суть йогозводилася, коротко кажучи, до того, щобвиключити з суспільного обговореннятему виборів.


Мовляв, волевиявленнягромадян уже успішно відбулося, вонопозаду. Про його варто вже забути, якпро минулорічний сніг. Треба нібито йтивперед, думати про завтра. І спікериПартії регіонів – пп. Шуфрич, Олійник,Мірошниченко тільки те й робили, щовигукували, як мантру: давайте говоритипро економіку, про спільні законопроекти.Забудьмо про вибори…


Одне слово, НАСЛОВАХ ТАК ДБАЮТЬ ПРО РОЗКВІТ ДЕРЖАВИ,ЯК ПЕС ПРО ПЯТУ НОГУ…


Нервовий від того, щоне може сповна виконати завдання хазяївіз Печерського пагорба Є. Кісєльов, ажпідскакував і злився: "Ну, что ви всьоназад смотрітє. Давайтє говоріть оформірованії комітєтов, кого ви відітєспікером Ради, єго замєстітєлямі…"


Це справді була б великамуйня говорити про економіку, яку вониуспішно розвалили, розікрали, розтяглина виборчі околиці, аби успішно забезпечитисобі і своїм близьким легке проходженнядо парламенту по мажоритарних округах.І тому тисячу разів праві були АнатолійГриценко, Ігор Мірошниченко, ВікторПинзеник, Юрій Михальчишин, В’ячеславКириленко, Едуард Гурвіц, які стверджували,що немає, не може бути ніякого майбутнього,в тому числі й економічного, в державі,де парламент не обирається, а призначаєтьсяза допомогою масових фальсифікацій навиборах, силових операцій спецпідрозділівміліції «Беркут», всі як один продажнихсуддів.


Сідати ввечері і підначалом московських агентів впливу, нафоні ними організованої музики туркотітипро економіку, добробут із тими, хтозухвало і  безцеремонно спотворивволевиявлення громадян у багатьох, якщоне в більшості виборчих округів, це всеодно , якби погодитися на чаювання-воркування  з тими, хто тебе щойно пограбував,залишив без засобів до існування, одібравмайбутнє.


Як уже не звивався,мовби той ведмідь у танці пан Кисельов,підспівуючи представнику ПР ЮріюМірошниченку в  тому, що, мовляв,влада і так званий їхній гарант Конституціїзовсім не причетні  до того, що накористь Засухи, Губського, Трав’янка,Пилипишина і ще різних представниківкерівних структур, олігархів суди здопомогою силових дій міліції, "своїхлюдей" у виборчих дільницях нахабноі безбожно змінили результатів виборів– ніхто їм не повірив.


Іншимисловами, ПАНИ НЕЛЮБЛЯТЬ ПРАВДИ, ЯК ПЕСМИЛА.


Справді, поки нерозслідуються всі до одного випадкибандитизму на виборах, поки до в’язницьне сядуть ті, хто по-хамськи і безпардоннофальшував волевиявлення громадян 28жовтня ц.р., опозиція не має права йтина співпрацю з партією влади. Такийнаказ виборців своїм представникам уновій Раді!


Адже, сісти за стілпереговорів із крадіями голосів виборців,із тими, хто віддавав наказ застосовуватипроти обурених обманом людей спецпідрозділ"Беркут", сльозогінний газ - цеозначає легатимізувати їхній бандитизм,їхні злочини на виборчих округах,сприйняти їх як дане. Погодитися ізними.


Ні, такому не бувати!

 




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини