MENU

«Регионалы» переиграли себя с «пианизмом» и блокированием трибун

454 0

  


Якщохтось упіймає наперсточника на шахрайствіі почне «качати права», до ньогопідійдуть двоє здорових лобів з «групиприкриття» шахрая і пояснять йому,що він неправий. Інакше наперсточникипрацювати просто не в змозі.

Такось, «піаністи» (голосувальники чужимикартками) подібні до наперсточників, а«спортивні депутати» (екс-охоронці іекс-спортсмени з мандатами) подібні дотих бандюків, які завжди охороняютьнаперсточників.


Сьогодні, 6 грудня, востанній день роботи старого парламенту,регіонали нібито пішли на поступки,погодившись заборонити голосуваннячужими картками в обмін на заборонублокування. Чому? Бо склад парламентусуттєво змінився, і регіонали відчувають,що у разі силових протистоянь у сесійнійзалі «спортивні депутати» можуть їм недопомогти.

Заборонити заборонили,але ж змухлювали і тут. Скільки я їмписала: ви не шахраї, ви бандюки, незаймайтеся не своєю справою, бо всі тобачать і з вас сміються. Але вони, певно,мене не читають :)

Спочатку вонипережучили самі себе, коли з голосукомуніста Мартинюка прийняли рішення,що для того, аби мати у Раді парламентськуфракцію, потрібно, щоб до неї входили ідепутати, що пройшли за партійнимисписками, і мажоритарники. А в КПУмажоритарників немає жодного, тепер уних будуть проблеми зі створенням своєїфракції.

Тепер, схоже, знову самісебе перемухлювали. У законі про заборонуголосування чужими картками і блокуваннятрибуни, по-перше, чітко не прописано,за якою системою унеможливиться «піанізм»- чи то запровадять систему «Рада-3», чито скоротять час на голосування. Звичайнатактика цієї влади: коли на них навалюються,вони трохи відступають, роблячи якісьнерозбірливі обіцянки, а колипротестувальники відсвяткують перемогуі випустять пар, зроблять усе, як іпланували на початку.

По-друге, узаконі не прописане найголовніше -покарання за його порушення. Буде цепозбавлення мандату чи 15 діб адмінарешту,але це має бути прописане. Бо самазаборона - порожній звук, вона вже є уКонституції, і хто на це досі зважав?

Алеж знову вони узялися не за своє і самісебе перехитрували. У законі немапокарання за «регіонал-піанізм», але жнема і покарання за блокуваннятрибуни...

Отже, мій прогноз: унаступній Раді регіонали спочаткуспробують зайнятися звичним для нихпіанізмом і подивляться, сильно їх заце битимуть чи не дуже. Якщо сильно -тоді приберуть свої грайливі рученятавід чужих кнопочок.


Олена БІЛОЗЕРСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини