MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 серпня 2015

2564 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 5 серпня

Наші проблеми та переваги у виході з «задвірок цивілізації»

Відбувається це так тому, що вся інформація, яка існує у позаросійському світі, хоч і доступна, але принципово неприсутня у світі цих людей. Російське є світом, а не зв'язком зі світом, бо англійською ці люди здебільшого не читають, а нескладну польську не вивчили достатньо бодай, приміром, для адекватного засвоєння інтелектуальних романів.

Помер Роберт Конквест. Найвідоміший дослідник Голодомору

Британський історик й один зі провідних совєтологів відійшов у віці 98 років. ... 1986-го Конквест опублікував книгу «Жнива скорботи: радянська колективізація і голодомор», темою якої став Голодомор в Україні, а також на інших совітських на той час територіях. Тоді він назвав просовітські погляди лівих інтелектуалів на Заході «моральною ганьбою».

Роберт Конквест (1917 – 2015)

Взятка и секс-скандал, которые помогли Путину прийти к власти

Документы проливают свет на гораздо больший скандал. Это Владимир Путин, который дал дорогу этому коррупционному делу. Деньги на взятки для «Хьюлетт-Паккард» обеспечивали Путину лояльность клики государственных служащих. И помогали ему удерживать контроль над российской судебной системой.

Україна на роздоріжжі між лібералізацією та євроінтеграцією – блогер

Ми ж чомусь віримо, що саме́ ухвалення правильних законів здатне перетворити Україну на європейську державу. Закони без ефективних інструментів їхнього виконання - лише папірці та кілобайти. Але ми сидячи у роздолбаних «Жигулях» вперто намагаємося змусити водія та пасажирів користуватися інструкцією для «Мерседеса».

МАУ демонструє поведінку не національного перевізника, а справжнього окупанта

Знаєте, чому для українців українська компанія пропонує той самий рейс вдвічі дорожче? Чому у одної і тої самої авіакомпанії «Київ – Львів» може коштувати дорожче, ніж «Москва – Нью Йорк»? Бо в Москві у МАУ є конкуренція, а вдома ця компанія всіх конкурентів вбила.

Очередной люстрационный скандал в МВД: экс-начальника Броварского горотдела милиции «отмазывают» от люстрации

Заглядываем в управление уголовного розыска ГУМВД Украины в Киевской области, где на скромной должности начальника отдела трудится экс-начальник Броварского горотдела милиции Сергей Семикоп, печально известный своей трогательной коллаборацией с титушками во время Майдана.

Коли втрата завдає непоправного удару по обороні

Тарас Сенюк, український герой

– Ось моя зброя, – тримав у руках дві рації, – мені теж кортить схопити автомат і бігти стріляти, але зброя командира – зв'язок. Я бачив Сенюка на бойовій. Коли ми сиділи навпочіпки, він сміливо ходив на повен зріст і роздавав накази. Й на БТР завше сідав першим. Тепер розумію: коли йшлося «про рації», Тарас Михайлович звертався не стільки до мене, скільки до себе.

Коли СБУ припинить не зважати на прокремлівські медії: одеський портал «Таймер» – рупор колаборантів

Як довго «Таймер» та подібні прокремлівські видання засмічуватимуть людям мізки своїми україноненависницькими опусами, залежить від того, коли нарешті прозріють працівники СБУ, які покликані захищати нас від кремлівської інформаційної агресії. Уже настав час вимкнути раз і назавжди медійні рупори колаборантів.

10 міфів, що заважають українцям сідати на велосипед


Дитяча забавка, несприятливий клімат чи ландшафт, погані дороги, страх виїжджати на дороги – десять міфів, що живуть у головах українців і заважають сповна відчути переваги зручного, економного та чистого транспорту. ... Не зволікайте пересідати на велосипед – переваг від їзди на ньому значно більше, ніж недоліків!

Как патрульная полиция выписала штраф прокурору из Генпрокуратуры. ФОТОРЕПОРТАЖ

Лично я не выяснял фамилию этого крутого, которому насрать не только на пикет, но и на всю генпрокуратуру. Когда через сорок минут ожидания вышел этот крутой перец и хотел быстренько удалиться, то... Полиция тут как тут и не дала по-тихому. Он что-то вякал, про спецсопровождение прокуратуры и что он не хотел.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини