MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 жовтня 2015

3488 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 13 жовтня

Катастрофа малайзійського «Боїнга» MH17. Реконструкція подій. ВІДЕО

Нідерландська Рада безпеки, що здійснює міжнародне розслідування катастрофи рейсу MH17, оприлюднила її відеореконструкцію.

До 2020 року: сестрі Надії Савченко заборонили в'їзд до РФ

Про це повідомив адвокат Марк Фейгін. «Тепер Надію Савченко позбавили права на захист, оскільки її сестру Віру заявлено єдиним свідком на процесі. Оскаржуватимемо рішення органів ФСБ щодо заборони Вірі Савченко в'їзду на територію РФ».

Сирійці поцілили в посольство Росії в Дамаску двома ракетами – Agence France-Presse

Ракетного удару завдали сирійські повстанці із передмістя Дамаска, доповнює Associated Press. Перший секретар російського дипломатичного представництва Ельдар Курбанов підтвердив ТАСС падіння двох мін на територію посольства.

Патрульні поліціянти вимагають припинити використання символіки поліції у передвиборній агітації – заява

«Ми звертаємося до кандидатів та партій із закликом припинити використання зображення поліціянтів і саму поліцію в передвиборній агітації. Патрульна служба працює для всіх громадян, а не для виборчих амбіцій і рейтингів окремих політиків».

Навіщо Захід призупинив санкції проти Білорусі

Думаю, це правильний підхід, оскільки він дає шанс і надію на те, що нинішній білоруський режим може з часом почати дрейф у бік нормальних демократичних цінностей. Альтернативний варіант буде означати, що Захід виштовхує Білорусь в одному-єдиному напрямку: північно-східному. Чи вигідно це Заходу? Гадаю, ні.

Росія влаштувала брехливий «експеримент» щодо катастрофи МН17

В умовах «російського експерименту» літак отримає пошкодження елементами ураження ракети, вектор поширення яких буде відрізнятися на 25-40 градусів від випадку з МН17.

Іслямов: Енергетична блокада триватиме до повного відключення Криму

2 жовтня активісти почали енергетичну блокаду анексованого Російською Федерацією півострова. За інформацією заступника голови штабу громадянської ініціативи з блокади Криму, енергетики підтримали учасників акції і припинили постачання електроенергії до Криму лінією Мелітополь – Джанкой.

Російські окупанти й колаборанти провокують українське військо на вогонь у відповідь – Тимчук

Російські журналісти мають завдання не тільки «фіксувати обстріли мирного населення українськими вояками», але й консультувати щодо організації провокацій. Одна з головних умов подібних дій – фіксація можливого відкриття вогню з боку сил АТО представниками СММ ОБСЄ, для чого провокації підпорядковують графікові інспекційних поїздок патрулів ОБСЄ.

Голі королі

По-перше це неправильно, коли кошти платників податків без їх згоди та відома депутати використовують для власного піару. Роздаючи по 500 чи 1000 грн., купують якісь подарунки, пафосно вручають парту або чотири м'яча в якійсь школі. По-друге, це неефективно.

У Тернополі набір до патрульної поліції стартує на Покрову

14 жовтня у Тернополі розпочнеться набір нових патрульних, який триватиме до 4 листопада. Пункт прийому анкет розміститься у приміщенні Народного дому «Перемога» (бульвар Шевченка, 27), повідомляє прес-служба МВС. Охочі подати заявку та заповнити анкету можуть звертатися за вказаною адресою щоденно (крім вихідних) з 9:00 до 18:00.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини