MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 жовтня 2015

3050 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 28 жовтня

Порошенко нарешті висловився щодо ситуації в Павлограді

Обурений ситуацією, що склалася довкола виборів у Павлограді Вважаю, що виборці, а не чиновники, мають визначати переможця перегонів. Повністю підтримую позицію Комітету виборців України щодо неприпустимості підміни поняття «виборча система» та «повторне голосування».

Кримський «суд» заочно «заарештував» Чубарова. «ДОКУМЕНТ»

Підставою для ухвалення такого рішення стало звернення до суду Слідчого відділу УФСБ Росії з питань Криму і Севастополя, зазначив Чубаров. «Таким чином, Російська Федерація, яка окупувала Крим, кваліфікує мої дії, як громадянина України, який намагається всіма законними способами і діями сприяти деокупації Криму, злочинними».

На Кубані ховають убитого в Сирії російського військового. ФОТОФАКТ

Натовп біля будинку Костенків. Знімок Євгена Титова

Титов наголосив на тому, що в небіжчика зламано щелепу й пробито голову. Натомість керівництво військової частини, в якій за контрактом служив Костенко, намагалося ввести родичів небіжчика в оману, запевняючи їх у його самогубстві – зокрема, спершу вели мову про те, що військовослужбовець ЗС РФ буцімто повісився, відтак, що його начебто повісили й розстріляли. Проте в Костенковій родині не вірять ані в те, що він наклав на себе руки, ані в побутову версію його смерті.

Заступник голови ЦВК ґрунтовно роз'яснив ситуацію із виборами міського голови в Павлограді

Якщо на чергових виборах павлоградського міського голови 25 жовтня 2015 року жоден із кандидатів не набрав на свою підтримку понад 50% голосів виборців, які взяли часть у голосуванні, павлоградська міська виборча комісія Дніпропетровської області ЗОБОВ'ЯЗАНА призначити повторне голосування щодо двох кандидатів, які отримали найбільшу кількість голосів виборців на свою підтримку у порядку, передбаченому законом.

The Guardian: Чергова звитяга «руского міра». Мешканців окупованих територій «звільнили» від медичної допомоги

Тепер не виконати свою обіцянку таким стане значно складніше

Російські окупанти і колаборанти вигнали із тимчасово окупованої території спеціальну групу медиків – представників міжнародної організації «Лікарі без кордонів» і в такий спосіб позбавили тисячі мирних жителів украй необхідної їм медичної допомоги.

Художник про вибори: Страшне розчарування – Харків

Як на мене, то люди, які до певного часу були членами «Партії регіонів» або хоч раз на мітингу виступили під російським триколором, повинні бути довічно дискваліфіковані з політики. Розчаровує кількість людей, що живуть в кам'яному столітті, які голосують за колишніх регіоналів, проросійських політиків, міцних господарів та продуктові набори.

Повільно, але впевнено: Лещенко про боротьбу із корупцією

Усі ці технічні нюанси мало цікавлять загал, який живе на швидкості фейсбуку і вважає, що закони ухвалити не складніше, ніж написати допис у соціальних мережах. Це не так. І приклад поліції показує: краще витратити більше часу, з нуля створити абсолютно нове, ніж намагатися реформувати прогнилу систему.

«ОПОРА» зафіксувала спробу фальшування виборчої документації. ВІДЕО

Згодом прибув чоловік, який представився юристом та уповноваженим від партії «Опозиційний блок» Олегом Болотом . Попри те, що представник Опоблоку поводив себе дещо агресивно, він пояснив правоохоронцям, що жінка писала на чорновику, потім побігла до вбиральні тому, що їй стало зле. За його словами, голова встигла з'їздити до своєї комісії, написати новий протокол й повернутися назад.

Цілковито підтримую ідею створення списку посіпак путінського режиму – російський музикант

Я категорично проти забуття цих яскравих прикладів моральної потворності – вони мають слугувати наочними прикладами наймерзенніших властивостей людської сутності для прийдешніх поколінь, їх імена мають навіки лишитися на дошці ганьби нинішнього часу. Серед оцих адептів путінізму далебі більше свідомих мерхотників і полизачів, аніж дурнів і божевільних.

Узяти й зробити: як кияни і волонтери змінюють Київ власноруч. ФОТО

Із-поміж нас є люди, які бачать склянку наполовину повною. Вони самотужки змінюють обличчя міста: ставлять лавочки, фарбують стіни в переходах, наводять лад у скверах.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини