MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 жовтня 2015

2804 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 29 жовтня

Аваков розповів, як функціонуватиме нова поліція. ІНФОГРАФІКА

Пропонована функціональна структура органів поліції на місцях передбачає оптимізацію кількості закладів тимчасового тримання під вартою (ІТТ), що дасть змогу скоротити витрати на їх утримання, оптимізувати штатну чисельність і ГОЛОВНЕ – досягнути умов утримання затриманих у відповідності з європейськими стандартами.

Похорони солдата Костенка відкрили нам очі на знищену і принижену Кубань – Портніков

Звичайно, це ніякий не місцевий співучий суржик. Це - українська мова. Просто той, хто приїжджає до кубанських станиць з Росії, не може побачити того, що бачить кожний з нас: всі ці люди - українці. Він - на українських землях. Втім, хто з його співрозмовників пам'ятає про це?

Вузьким сирійським коридором Путін веде Росію в глухий кут

Військова операція Росії в Сирії - велика стратегічна помилка Путіна. Можливо, не усвідомлюючи цього, він поставив на шиїтську меншість в ісламському світі, в той час як мусульманське населення Росії і Середньої Азії – це переважно суніти. Серед них напевне знайдуться екстремісти, які вважають Путіна ворогом. Їх кількість накопичується як всередині Росії, так і в її південному підчерев'ї – тій зоні впливу, яку російський президент вважає своєю. Цю зону доведеться обслуговувати силовими ресурсами, а їх мало.

Дев'ятеро українських заручників російських окупантів і колаборантів повертається додому. ФОТОРЕПОРТАЖ

Це так непросто – бачити їхні сльози і чути шепіт: «Синку, я вже їду», коли вони в перші хвилини звільнення просять телефон і дзвонять рідним. Це так радісно – вже бачити їхню усмішку, як вони тиснуть руки нашим військовим вже на нашій територіі, а ті обіймають героїв і говорять: «Уже вдома!»

Росія крокує взад: борець з українською літературою й вірна путінка Шаріна стала «українською шпигункою»

Себто товариш Щаріна, вірний борець-путінець, поставлена на посаду директора Бібліотеки української літератури, щоби цю саму книгозбірню розгромити й од тої ж таки української літератури зачистити, нині сидить за звинуваченням у зберіганні української літератури...

ДФС і люстрація: від Насірова вимагають припинити саботаж закону

Саме час спостерігати, кого будуть «дахувати» знову, бо принесла сорока на хвості, що Людмили Демченко (начальниці ДФС Києва) та Василя Андрухіва (начальник ДФС у Дніпропетровській області) в черзі на звільнення вже немає. Пане Романе Насірове, виконайте закон!

У Луганській області розпочався набір до патрульної поліції. ФОТОРЕПОРТАЖ

У Сіверськодонецьку Луганської області відкрився пункт прийому анкет до нової патрульної поліції.

Корупційний спрут проти безвізового режиму. Боротьба триває

Голосування цих законів стане черговим індикатором спроможності Верховної Ради боротися з корупційним спрутом. Разом з експертами-антикорупційниками, громадськістю й небайдужими депутатами ми докладемо максимум зусиль, щоб ці закони були ухвалені наступного четверга.

Хто розробляє, постачає і шиє нову військову форму. ВІДЕО

У міністерстві оборони говорять, що така ситуація нормальна. Але чим тоді міністерство оборони зі своїми «тому дам, тому не дам» і експериментальними закупівлями в 30 тисяч відрізняється від приватної крамнички?

Зірку над Верховною Радою України замінили на тризуб. ФОТОФАКТ

Над Верховною Радою тепер височітиме Тризуб. Разом із внутрішньою реформою парламенту, яка має зробити його максимально ефективним та наближеним до європейських зразків, змінюємо і символи тоталітарного минулого.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини