MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 листопада 2015

2253 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 4 листопада

Безвізовий режим, димова завіса і корумповані винні

ровина за зрив безвізового процесу – на депутатах, генпрокурорі і, думаю, особисто на президентові. Немає тут «договорняка» ні з ким. Немає складних комбінацій. Є просто інтереси корумпованих людей, які не хочуть незалежного антикорупційного прокурора. Тема «дискримінації» та меншин – лише димова завіса.

СБУ затримала екс-міністра юстиції Лукаш

Олена Лукаш з грудня 2012 займала посаду міністра Кабінету міністрів в уряді Миколи Азарова. З липня 2013 до лютого 2014 очолювала Міністерство юстиції. Після втечі Віктора Януковича та його очільників Лукаш також покинула територію України.

Безвізовий режим. Коли ЄС набридне нас терпіти

Якщо ні, то у мене складається враження, що Європейський союз довго чекати не буде. З його боку вже стільки було сказано і зроблено, що наше зволікання та бездіяльність вже переходять не тільки дипломатичні, але також всі етичні норми і межі.

Томбінський заперечив, що ЄС відмовився фінансувати актикорупційну прокуратуру – Ірина Геращенко

Навпаки, пан Томбінський заявив, що ЄК виступає за пришвидшення всіх процесів зі створення антикорупційної прокуратури. Президент запевнив, що чекає від комісіі проведення конкурсу до грудня 2015 року. В свою чергу ЄК – і про це говорив пан Томбінський – продовжує надання технічної і фінансової допомоги задля якнайшвидшого створення спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Вибори закінчились, хай живе Виборчий кодекс!

А так звані «закриті списки» - Ельдорадо для партійних еліт, позаяк гарантують прохідні місця їм улюбленим та спонсорам щедрим. Годі шукати й кращий батіжок для однопартійців: неслухів – за прохідну (частину виборчого списку).

Апеляційний суд скасував виправдальний вирок скандальному колишньому ректорові Мельнику

Печерський райсуд Києва 1 серпня 2013 року обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом. Мельнику було заборонено залишати місце проживання, за винятком ситуацій, коли йому знадобиться медичний огляд або лікування. 7 серпня на екс-ректора наділи електронний браслет.

Канадський міністр склала присягу на українській Біблії. ФОТО

У Канаді відбулося урочисте призначення нового уряду. Серед міністрів двоє мають українське походження. Письменниця, журналіст та політик Христя Фріланд стала новим міністром міжнародної торгівлі Канади. Заступаючи на посаду, вона склала присягу, поклавши руку на українську Біблію.

Три перші кроки, які повинен здійснити незалежний прокурор

Піде Шокін, залишиться Шокін не має жодного значення. Поки буде відбуватися політичне призначення Генпрокурора він буде залишатися залежним.

Мовний розподіл пісень на радіостанціях. ІНФОГРАФІКА

Українські пісні займають всього 4,81% радіо ефіру. На сімох радіостанціях з десяти домінують іншомовні пісні. Російські пісні домінують на трьох станціях («Радіо Шансон», «Рускоє радіо», «Наше радіо»). Найбільше україномовних пісень можна почути на «Наше радіо», найменше – на «Кісс ФМ».

Із нуля: політичний успіх усупереч усім труднощам

За два місяці. Без білбордів, газет, проплачених матеріалів в Інтернеті, платних агітаторів і чорного піару. У місті, де все контролюєт могутній клан. Куди олігархи вливають мільйони на підтримку своїх проектів. Де адмінресурс – це щоденна реальність.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини