MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 листопада 2015

2736 3

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 17 листопада

Путін спіймав облизня на саміті G20 – Тарас Чорновіл

Це зайвий доказ того, що ця поїздка для Путіна була неуспішною. І жодних можливостей для того, щоб створити коаліцію на чолі з Росією, отримати не вийшло. Тим паче, розміняти Україну. Взагалі, інформація про те, що Україна може стати розмінною монетою у питанні створення антитерористичної коаліції між Заходом та Росією не більше, ніж пропагандистська побрехенька.

Встановлено особу активіста Євромайдану "із відтятою головою". ФОТО 18+

Український герой Ігор Сердюк

На тому знімкові видається, що в загиблого патріота немає голови. ... Як каже слідчий, коли переносили тіло, куртку натягнули на голову, цілком залиту кров'ю... На місці, де його вбили, на розі Інститутської і Кріпосного, часто лишають квіти. Згадуйте Ігоря, коли проїжджатимете чи проходитимете повз... Це місце, де поліг смертю хоробрих справжній Громадянин і Людина.

Революція громад в Україні стала можливою

В Україні нарешті з'явився інструмент, який дозволить здійснити революцію громад. Суть цієї революції громад полягає у тому, щоб громади перебрали від центральної та муніципальних влад на себе ініціативу змістовної активності щодо розвитку країни.

У Києві розібрали "тарифний майдан". ФОТО, ВІДЕО

У столиці розібрали намети так званого "тарифного майдану", встановлені три тижні тому поблизу Кабінету Міністрів України.

Україна має усі підстави, щоб вимагати в РФ відшкодування за радянську окупацію

Хоча деякі експерти публічно заявили про те, що Україна не має очевидних підстав для того, щоб приєднатись до країн Балтії в їх роботі і вірогідних майбутніх позовах проти Російської Федерації, насправді ж за таких обставин Україна має усі юридичні права на приєднання до меморандуму міністрів юстиції країн Литви, Латвії та Естонії щодо пред'явлення РФ вимог з відшкодування збитків за радянську окупацію.

На Луганщині викрили підпільний трубопровід для перекачування пального з Росії. ФОТО

Правоохоронці знайшли вихід трубопроводу на відстані майже п'яти кілометрів від державного кордону. Зловмисники проклали його на глибині від двох до п'яти метрів. Контрабандне пальне транспортувалося у село Великоцьк, де накопичувалося на території бази, розташованої на одному із фермерських господарств.

Важливий урок виборів у Миколаєві та Кривому Розі

Але от ситуації в Миколаєві та Кривому Розі дуже важливі з точки зору того, щоб люди в Харкові, Одесі та Запоріжжі побачили, що можна перемагати і на Сході. Тому, вважаю, партії Майдану поміняли свою позицію. Крім того, навіщо робити подарунки Опоблокові? Тут важливо розібратися, і нехай переміг той, за кого дійсно проголосували.

Україна так не ставила Москву рачки з часів Конотопської битви – журналіст про реструктуризацію боргу у $3 млрд

Борги – треба платити. Тих хто напозичав – треба карати (процес іде, до речі). А за Крим і Донбас перші позови на Міжнародні суди вже надійшли, подальші – в процесі підготовки. Кожному цвіркунові – свій запічок. А наразі - Москва погодилася реструктуризувати борг. І Яресько, до речі ще нічого не відповіла – може ще послати Кремль до відомої йому мами і продовжити тиснути далі.

Нариси з Мексики. Як українці стали зірками світового саміту з відкритого врядування

Нам також було важливо донести філософію, яку ми закладаємо в систему ProZorro, коли кожен партнер, – саме партнер, а не "ворог", – відіграє свою роль. У випадку ProZorro держава відповідає за збереження та контроль даних та співпрацю із державними замовниками, приватні майданчики – за залучення бізнесу до закупівель, а громадські організації – за контроль та моніторинг.

"Шоб був пам'ять Совєцького Союзу". "Пам'ятник" од "брата Вартанчика" в окупованому Луганську. ВІДЕО

От здавалося б, є привід зажуритися – владу захопили кримінальники, законів нема, судів нема, зарплат нема, ціни захмарні, із бензином перебої. Та нащо говорить про це по телевізору й паніку здіймати? Є новини далебі важливіші – братуньо Вартанчик поставив пам'ятника пофарбованим "жигулям". Гляньте, який позитив.

"Брат Вартанчик" (справа) на тлі свого "пам'ятника"

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини