MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 24 листопада 2015

3559 3

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 24 листопада

Прилетіли. Турецька відповідь на російські авантюри

Опісля кількох попередніх інцидентів із порушенням кордону повітряного простору сьогодні Туреччина збила російський військовий літак – винищувач Су-24. До атаки пілотів попереджали десять разів упродовж п'яти хвилин. Розшукувати їх росіяни відправили два вертольоти.

71 мільйон: активісти перелічили медіа, які годують "сім'ю" Януковича

Громадська організація "Українська медіа варта" зібрала на одній сторінці всю інформацію про медіа, які досі прямо чи опосередковано належать Януковичевій "сім'ї" й маніпулюють свідомістю українців. А також склала перелік брендів, які фінансово підтримують ці ЗМІ, розміщуючи в них рекламу.

На додачу до Су-24, знешкодили й російський гелікоптер. Цього разу – сирійські повстанці

Екіпажеві пощастило вціліти й покинути знешкоджений вертоліт. Нагадаємо, що пілотам збитого Су-24 також вдалося катапультуватися. Тим часом сирійські повстанці, які протистоять підтримуваному Кремлем авторитарному режимові Асада, оприлюднили на своєму каналі в YouTube відео знищення гелікпотера протитанковою керованою ракетою.

Українці вдячні Туреччині. За збитий літак. За двох "орків" – Шуклінов

Головний російський збитий льотчик

Із ким ви воюєте й що взагалі робите в Сирії? Вас там справедливо вбивають. Тому що ваша влада – гівно. І ви теж - гівно, якщо її підтримуєте. Вас зневажають. Тут, у Туреччині, США, ЄС – та де завгодно зневажають росіян. Не через те, що ви особливі. А тому що ви вбивці.

Банкова аплодує: як зраднюки на чолі з Кобою й Парасюком самих себе взули

Як з'ясувалося, вони закидали камінням не просто концерт на Майдані – вони закидали учасників студентського марафону. А тому числі, студентів-українців зі Британії. Влада ж нарешті збагнула, що найкращій спосіб боротьби зі зраднюками, не розганяти їх – а дати їм висловитися. Від душаки. Зраднюки самі переконають Захід в тому, що справу треба мати з нинішньою Банковою – бо інакше тут до влади прийдуть оці.

Російський суд відмовив захистові Сенцова у скарзі: вирок режисерові набув чинності

Військова колегія Верховного суду Росії визнала "законним" вирок українському режисерові Олегу Сенцову й Олександрові Кольченку.

Російська ментальність: загадка, вигадка і незмінна субстанція

Під ударом сьогодні перебуває не просто російська ментальність, а сама суть "російської душі". І цей удар походить не від світу і не від зловмисних сусідів Росії, а від самої російської держави. Російська ментальність – в історичному глухому куті, в духовній безвиході, в безглуздому і безперспективному болоті архаїзованого реваншизму і саморуйнівної світозлобної агресії.

У знеструмленому Сімферополі продовжують підсвічувати білборд з Путіним. ВІДЕОФАКТ

За розпорядженням сімферопольської окупаційної "влади" в місті вимкнули світлову рекламу і зовнішнє освітлення, власників кафе і барів зобов'язали зачиняти свої заклади після 22:00. Нагадаємо, 22 листопада о 00:25 в окупованому Криму відключили електроенергію, що надходить на територію півострова з материкової частини України.

Зі Кремлем поговорили тою мовою, яку він розуміє – Парубій

Туреччина це зрозуміла. Після неодноразових попереджень, вторгнення російської авіації у повітряний простір не припинялися. І тому F-16 заговорив мовою, яку розуміє Кремль. Бо одне діло бомбити мирні сирійські міста й убивати жінок та дітей, інша справа – спробувати лише наблизитися до повітряного простору НАТО.

Знеструмлення окупованого Криму виявило головне слабке місце Росії

Йдеться про відсутність інфраструктури й невміння її створити в короткі строки, та й попросту ніколи. Неспроможні? Виходьте зі пропозицією про повернення територій, компенсаціями й вибаченнями.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини