MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 листопада 2015

1871 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 23 листопада

The Washington Post: Національну єдність іще потрібно буде здобути, та злам у світогляді українців уже настав

Наскільки глибокими стали зміни, що відбулись у свідомості українців? Аби з'ясувати це, автори здійснили низку перехресних соціологічних досліджень у грудні 2013 року й завершили їх у серпні 2015-го. Спершу результати були не вельми обнадійливими. Однак за три роки після початку досліджень отримано серйозні докази зміни того, якою українці вбачають свою ідентичність.

Як евакуюють поранених з АТО. ВІДЕО

У прифронтових госпіталях людину стабілізують уже на довше. Тут відновлюють кількість крові у венах. Зшивають все, що можуть. Ампутують кінцівки, яких не врятувати. Якщо в цьому госпіталі немає апаратів зовнішньої фіксації, то шанси на ампутацію виростають устократ. Якщо хірург не має змоги врятувати кінцівку – він іде найпростішим шляхом. Його головне завдання – врятувати життя, а не ногу. Але, слава Богові, практично всі прифронтові госпіталі оснащені потрібною кількістю АЗФ. Завдяки вам, дорогі друзі.

Розлючений водій-фурник сказав Путінові й Медведєву все, що накипіло. ВІДЕО

Численні акції протесту фурників у Росії пов'язані із запровадженням системи "Платон" - плати за проїзд федеральними трасами для вантажних автомобілів, маса яких перевищує 12 тон.

Про "89,9%", послухайте.

Posted by Інформаційні війська України on 23 листопад 2015 р.

Два роки Революції гідності. Гальмування влади і прорив громадянського суспільства

Два роки тому. Початок Євромайдану. Черговий шарж художника Миколи Гавриловського

Волю влади сковує не криза чи війна, а боягузтво і небажання вийти за межі зони комфорту. Замість того щоб спертися на підтримку виборців і відкрити тотальний фронт проти клановості і договірняків, команди президента і прем'єра вважали за краще мати в партнерах олігархічні фінансово-промислові групи, для яких єдиний шанс вижити – це зберегти корупцію. А з народу ж вирішили зробити глядача, якого, як їм здається, можна обдурити, придумуючи все нові й нові виправдання.

Які кола "банківського пекла" чекають на програміста в Україні, щоб отримати зароблені кошти

У контракті не написано, хто платить банкові-кореспонденту. Тому ви або переписуєте контракт (за яким я вже працював 2 місцяці), або випускаєте додаткову угоду. А якщо ні, то через 90 днів ми подаємо на вас у податкову на штрафні санкції.

Правда про жахливі умови 128-ї бригади на Яворівському полігоні

При чому взагалі командування до неправильної постановки конкретного стандартного намету? Навіть із фоток на сторінці 128-ки видно, що "установщики" тупо обламалися взяти лопату й нагорнути по периметру ґрунтовий бар'єр. А ті, хто приїхав на ротацію, замість того, щоби виправити картину, прозвітували у соцмережах про ночівлю "в грязі на морозі" (що оксюморон, якщо вже на те пішло)).

Париж після терактів: режим надзвичайного стану по-французьки

Людей на вулицях удень стільки ж, як і зазвичай. Нічної тусні - помітно менше. В аеропорту і близько немає ізраїльського чи американського антитерористичного психозу - все в межах здорового глузду. Дуже по-європейськи, якщо бути точною.

У Криму - битва мертвих: холодильника із телевізором

Кримчани бігають із заклопоченими фізіономіями. Найчастіше чутно слово "холодильник". На тлі мовчазного телевізора (світла ж нема) можна сказати, що почалась битва мертвого холодильника із мертвим телевізором.

У столичному офісі компанії Ахметова зламали двері і пошкодили камери спостереження

22 листопада близько 15 години активісти, які зібралися на Майдані, прийшли до будинку, в якому розташований офіс компанії олігарха Ріната Ахметова СКМ. Учасники віче зайняли фойє та стукали в двері. Незважаючи на велику кількість правоохоронців, їх ніхто не зупиняв.

Як бельгійці із терористами боролися: коли котики ліпші за правду-матінку

Бельгійці захищалися котиками від кількох спільників терористів. А у нас дехто не розуміє, що тисячі (може, навіть десятки тисяч) російських "аналітиків" аналізують будь-яку вартісну інформацію, яку їм деякі невігласи просто так дарують.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини