MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 2 грудня 2015

2732 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 2 грудня

Час на боці України: не відволікайте Росію, най грузне в інших війнах

Пафосна ідея захисту російськомовних вивертається навиворіт. Можна, звичайно, звинувачувати Джемілєва, США, чорта в ступі, але підсумок один: електрики в Криму немає, на Донбасі жити вдвічі важче, ніж на будь-яких прилеглих територіях – російських чи українських. І все це завдяки прагненню Путіна "захистити російський народ". Велике йому спасибі. Земний уклін.

Скандальний фільм розслідування про сина генпрокурора Росії. ВІДЕО

Фонд боротьби із корупцією Олексія Навального оприлюднив розслідування щодо активів і джерел прибутку сім'ї генерального прокурора РФ Юрія Чайки.

Податкова реформа – це скорочення видатків та зменшення податків

Мінфін потрібно негайно відсторонити від будь-яких розробок законів. І не лише Мінфін. Якщо ми "йдемо в Європу", то слід чітко дотримуватись принципу розподілу влади на законодавчу, виконавчу та судову. Чиновники мають виконувати закони, а не готувати їх. Посадові інструкції - нехай створюють, за закони ж мають братися нардепи.

На Майдані виборювали й економічну революцію

Зрозуміло, що, спираючись на політичну свободу, люди зможуть вибороти свободу економічну, і досить швидко. Навіщо ставити хрест на своїй політичній кар'єрі, марно намагаючись їм перешкодити? Не забудьте, що Майдан, який привів до влади тих, хто її має, був не лише національно-визвольною та ціннісною, але й економічною революцією.

Податкова підтримка середнього класу є єдиним способом відродження країни – Юрій Луценко

З ким тільки не погодили ці документи наші урядовці! Трудяги. Біда лише в тому, що вони забули узгодити їх з парламентом. Це так само, якби циган узгодив з усім світом продаж фермеру віслюка. Дарма, що землеробу треба новий кінь. Головне, що продаж старого доходяги-віслюка погоджено і з районним ветеринаром, і з директором мясокомбінату, і з делегацією міжнародного філателістичного товариства.

Харків у сніговій пастці: повалено понад 500 дерев, пошкоджено ЛЕП. ФОТО

У Харкові за 12 годин випало більше половини місячної норми опадів. Як повідомляє прес-служба Харківської міської ради, через снігопад повалено 528 дерев і 636 великих гілок.

Кремлівські ігри в сусідів

Росія працює методично в багатьох напрямках одночасно, дестабілізуючи ситуацію не лише в Україні чи Сирії, але й в інших країнах. Саме з метою посіяти розрух, перетасувати владу, відтягнути увагу Європи й Америки від подій в Україні і покликана діяльність російської агентури. Зазвичай це якісь мілітаризовані формації з ясно вираженими російськими симпатіями і НАТОвськими антипатіями. А рецепт всюди один і той самий.

Apocalyptica здивувала. Гімн України на віолончелях. ВІДЕО

Культовий гурт Apocalyptica вчора, 1 грудня, на київському концерті зробив сюрприз публіці. Фінські музиканти виконали український славень на віолончелях, інструменті, який є їхньою візитівкою. Глядачі були просто в захваті. Багатоголосий хор шанувальників одразу заспівав слова головної пісні України.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини