MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 листопада 2015

2238 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 25 листопада

Пшик "наддержави". Ердоган однією ракетою показав: Росія – країна третього світу

На свій збитий літак Росія відповіла забороною постачати курятину й відпочивати в Туреччині. Ердоган однією ракетою спровадив РФ до когорти країн третього світу. Й усі "Іскандери" виявилися безсилими. Тому що річ насправді аж ніяк не в них.

Реджеп Таїп Ердоган

Україна закриває транзит для всіх російських авіакомпаній із 26 листопада

Прийняте рішення також було обумовлене систематичним порушенням правил польотів і порядку використання повітряного простору України з боку російських авіаперевізників, та має на меті попередити будь-які можливі провокації в повітряному просторі України.

Нагальна потреба податкової реформи – необхідного кроку парламенту на найближчі тижні

Безвідповідально постійно обіцяти молоко найбіднішим. Прийшов час подумати про ту "корову", яка має давати молоко. Коли ми літаємо в літаку – нас попереджають: у разі аварії кисневу маску спочатку треба одягати не дитині, а дорослому, який потім врятує дитину. Зараз ми мусимо турбуватися про український бізнес, який врятує і українське суспільство, і українську державу.

Люди занадто довго жили в державі, яка обіцяла їм повне забезпечення – Маринович

Енергія Майдану дуже велика, і я би уникав розпачливих висновків. Майдан добре виконав свою роботу, стара влада потроху відходить, і було б неправильно думати, що після Революції гідності все одразу буде чудово. Так у житті не буває. Як нація ми усвідомили, що не маємо нічого спільного з "рускім міром". Так, є окремі люди, які його підтримують, але як нація ми зовсім інші, відмінні.

Корпорація тестя головного податківця Романа Насірова ухилилася від податків на суму 60 мільйонів. ВІДЕО

Голова ДФС Роман Насіров

Корпорація перераховувала кошти сама собі через низку фірм. Юрист Володимир Місечко пояснює, що така схема використовується для двох речей – для завищення своїх витрат і для переведення безготівкових коштів у готівку.

Як "активісти" влаштували провокацію біля меморіалу героїв Небесної сотні. ФОТО, ВІДЕО

Ці 10-15 туш пішли далі, під свої гасла, жоден ін них так і не підійшов і не помовчав коло меморіалу. Вони зробили свою брудну справу, на тлі буцімто "співчуття" й мети "покласти квіти" створили прецендент, аби лиш обхаяти владу, що їх не влаштовує.

Які пристрасті нуртують у довжелецьких чергах "Ощадбанку"

Усі навколо нервують, психують, лаються, один я мов придурок, задоволений: у мене цілих півгодини на почитати! Зненацька мене не застанеш - електронку я в планшеті тягав навіть в АТО.

Торговими заборонами проти турецьких товарів Росія нашкодить собі ж – Огризко

Річ у тім, що Туреччина не є членом ЄС, який ввів санкції проти Росії, і досі обмежень на торгівлю між цими країнами не було. Тепер же, якщо Росія, що й так потерпає від західних санкцій, вирішить відмовитися ще й від турецьких товарів, це може їй дорого обійтися – товарообіг між РФ і Туреччиною завжди був досить серйозним.

23 роки МАУ. Час ставати авіакомпанією для пасажирів, а не акціонерів

Під час перельоту Київ - Лондон, 22 червня 2015 року. Світлина Євгена Глібовицького

МАУ – це історія успіху, який був, і який не втримався на гребені хвилі, замість того в МАУ почали сповідувати закритість і обмеження конкуренції. Бажаю МАУ стати символом України, про яку ми мріємо, а не від якої втікаємо - навіть якщо для цього доведеться змінити акціонерів.

Помаранчева революція в окупованому Криму: як останній Путін зник у Керчі. ФОТО

Помаранчева революція триває. Читаю на улюбленому за останні дні кримському сайті: "В Керчи с городской набережной пропал Путин. Последний Путин был закрашен коммунальщиками". Тому що ВВХ постійно обмальовували якісь українські партизани.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини