MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 січня 2016

3118 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 12 січня

Ще до прогнозів на 2016-й

Погляньмо на 2016-ий рік із позиції основних модельних процесів. Українській громаді потрібно відстояти своє посилення на рівні Конституції. За будь-яку ціну потрібно не допустити фейкових владно-олігархічних змін до Конституції у нинішній редакції парламенту. Навіть якщо вони будуть винесені на референдум.

Коли російські війська підуть із Донбасу

Зараз Україні потрібно зберігати крайню обережність. Наша країна воює не з громадянами на окупованих територіях, а з путінською Росією, і потрібно зробити все можливе, щоб РФ послабити. Отже, санкції повинні продовжувати діяти, а це можливо за умови, що Росія продовжить порушувати Мінські угоди. Тому наша стратегія повинна полягати в тому, щоб показати світові порушення з боку Росії. Тоді РФ буде слабшати, й Україна отримає надію на мир.

Сила бойкоту: "Роснефть" позбудеться своїх АЗС в Україні

От здається дрібниця: кожен окремий українець ухвалює рішення в своєму житті та робить маленьку дію. І ось величезна корпорація втрачає три чверті своїх доходів й змушена залишити ринок. Варто нам усвідомити свою силу й частіше нею користуватися, щоб змінити себе й країну!

Навести лад у держзакупівлях: сім схем, за якими в України крадуть гроші

Протягом цього року очікувана економія сягне мінімум 5 млрд грн. А вже у 2017 році електронні закупівлі дозволять заощадити до 50 млрд грн. Це майже стільки ж, скільки бюджет Збройних Сил України. Що це означає для кожного громадянина? В бюджеті буде більше коштів для соціальних виплат, доріг, шкіл, оборони країни. Більш від того, кошти, які не змогли вкрасти корупціонери – це кошти, які не будуть використані на хабарі чи фінансування інших злочинів.

Україна проти Росії: протистояння світоглядів і ціннісних систем

Раніше такого потужного конфлікту між чекістом і бізнесюком пострадянський простір не знав. І наслідки його для обох країн будуть такі самі знакові, як наслідки перемоги фламадських буржуа над французськими лицарями під Куртре. Не просто рядова вікторія, а перемога одної із систем - російської чекістської чи української буржуазної.

Мажор Толстошеєв, який у суботу вбив жінку своїм "Мерседесом", уже уникав кари за скоєне ДТП

Мажором, який минулої суботи в районі метро "Лівобережна" вилетів на узбіччя на Мерседесі GL, вбив одну людину і травмував трьох є Станіслав Андрійович Толстошеєв. Він син Андрія Толстошеєва – бізнесмена зі Дружківки (Донецька область). Толстошеєв-старший у партнерстві із донецькими регіоналами активно займався будівництвом у часи Януковича.

Активна меншість задає напрямок, пасивна більшість – темп

Економіка і лише економіка може змінити людей. Поки ми не запустимо економічне зростання за рахунок збільшення економічної свободи та включення енергії людей у цей процес, ми залишимось у пострадянському суспільстві.

Додати немає чого... Прониклива пісня українського фронтовика. ВІДЕО

Едем на ротациюОпубліковано Олегом Соею 2 січня 2016 р.

Чи можна врятувати електронне декларування

Ухвалення законопроекту № 3755 хоч і дозволить скасувати скандальну поправку, однак не вирішує проблему запуску системи електронного декларування, яка не може бути запровадженою до завершення формування повного складу НАЗК з п'яти членів і обрання голови.

Різдвяні колядки, вертеп та кутя у Львові: відмінний початок 2016 року

Кожна з цих різдвяних традицій свідчить про гідність і творчий потенціал унікального українського національного характеру, і я був радий долучитися до багатьох українців, об'єднаних сім'єю, дружбою і звичаями. Цей чудовий початок сповнює мене ще оптимістичнішими сподіваннями щодо того майбутнього, яке чекає на Україну в 2016 році, який, за всіма передбаченнями, стане історичним.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини