MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 лютого 2016

2960 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 12 лютого

Мінські угоди, стратегія щодо Донбасу, політична криза. Про що йшлося на зустрічі із Порошенком

Мінські угоди, попри всі недоліки, зупинили відкриту війну, створили передумови для санкцій та перевели Росію зі статусу "миротворця у громадянській війні" у статус учасника конфлікту. Україна пройшла лезом ножа, але виграла. Росію спіймали на невиконанні. Цей тайм ми виграли. Що ж до президента та його бачення стратегії щодо Донбасу, то від нього Конституція вимагає берегти територіальну цілісність. Тобто, стратегія "відрізати і викинути" – не для нього.

Важливість кризи. Старі пси системи й потреба плекати нову еліту

Старого пса не навчиш нових трюків. Наша владна еліта і є тим старим псом. Біологічний вік не має значення. Важливо, скільки років провів у системі. ... Це не означає, що на Україну треба махнути рукою. Криза не конче мусить бути причиною депресії. Вона може дати новий шанс: перехід до відкритого доступу часто настає в умовах, коли ситуація сягнула дна. Але, щоб реалізувати цей шанс, принаймні перестаньмо покладатися на цю еліту. Краще покладемо на неї щось інше. І займімося плеканням нової

"Ведмежа блокада". Бійці АТО та активісти заблокували на Закарпатті російські фури. ФОТО, ВІДЕО

Перед селом Нижні Ворота Воловецького району зібралося декілька десятків учасників АТО, волонтерів, активістів, які зупиняють торгівельний транспорт із російськими номерами. Деякі фури розвертаються та їдуть у зворотньому напрямку, інші просто зупиняються і чекають, що буде далі. Акція проходить ввічливо та спокійно, за нею спостерігають правоохоронці.

Шевченківську премію вручили Олегові Сенцову

Члени комітету Національної премії України імені Тараса Шевченка назвали кращих митців, які стали цьогорічними лауреатами найвищої творчої відзнаки нашої країни. У кінематографічній номінації премію отримав режисер Олег Сенцов.

Некрофіли "руского міра" на марші

Тут – теж клінічний випадок. За Фроммом, соціальна некрофілія – це загальна орієнтація на ненависть до життя та любов до мертвого, неживого. На противагу біофілії (любові до життя, до всього живого) некрофілія є така відповідь на проблеми життя, яка перебуває у радикальній суперечності з останнім. Вона є, на думку Фромма, "найбільш хворобливою і небезпечною серед усіх життєвих орієнтацій".

Другий етап декомунізації завершується за 10 днів. ІНФОГРАФІКА

Не сумнівайтеся: перейменовані будуть усі населені пункти та топоніми, які підпадають під дію закону. Чи виконувати закон – не тема для дискусій. Громадам виділили достатньо часу, аби вони визначилися із новими назвами. Багато громад вповні скористалися нагодою для такої дискусії. На жаль, місцева влада частини міст та сіл, уникаючи виконання закону, позбавила мешканців можливості приймати рішення про майбутню назву. Тепер рішення ухвалюватиме парламент.

Київські хмарочоси. Ті, що чешуть хмари і прагнуть до неба. ФОТО

Однак збудувати найвищий будинок Києва ані Григоровичеві-Барському, ані Сіроткінові не судилося, тому що Лев Гінзбург був відомим київським підрядником. Він одразу попросив архітектора Шлейфера доробити проект. За проектом башти були приземкуваті, а насправді вийшли високими. Завдяки їм Гінзбурс виборов першість, і станом на 1901 рік його будинок був найвищим у Києві.

Добродії, купуйте квитки в касах! Нищіть споконвічні українські традиції автобусних перевезень!

Зі скрипом, він звільняє мені місце. Але ж пасажири, замість того аби скинутися водієві пістонами, починають скаржитися, що це за *уй із квитком нищить споконвічні українські традиції автобусних перевезень. І от хай хтось тільки спробує мені дорікнути, що я мудак і Україну не люблю. Ви просто частіше виходьте із зони комфорту і все відчуєте самі.

Пасти задніх нині – не на часі

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини