MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 24 березня 2016

2426 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 24 березня

Більшості голосів для внесення кандидатури технократичного прем'єра на розгляд президента в коаліції немає – Луценко

Лишається єдиний сценарій для зміни уряду – внесення кандидатури від БПП, під яку можна знайти більшість голосів. Я запропонував кандидатуру Володимира Гройсмана як претендента на посаду прем'єр-міністра і попросив фракції визначитися щодо його підтримки. Його підтримати може, звичайно, після офіційних розгляду і рішення, фракції БПП, "Народного фронту" й "Батьківщини", "Радикальна партія" також розглядає такий варіант. Тож маємо теоретичну можливість створити коаліцію під технократичний уряд із двох фракції (чого недостатньо) або ж створити коаліцію чотирьох політичних сил (що мають достатню кількість голосів) для коаліційного уряду. 

"Був у Надії, вона бадьора й весела, говорили з нею про вирок, смішні місця в ньому..." – Ілля Новіков

Надія, попри те, що вона кричала й співала в суді, не має особистої образи на суддів. Ні вона, ні я не маємо щодо них жодних кровожерливих намірів. Те, що СБУ намірюється заочно судити їх в Україні за співучасть у незаконному позбавленні її свободи – це нормально, то частина великих процесуальних шахів. Зверніть поки увагу на справу Карпюка і Клиха. Вона теж на фінішній прямій, вердикт буде незабаром. Вони також потребують підтримки, надто Стас Клих, який, схоже, психологічно надломився за півтора року арешту. Вважайте, що це особисте прохання Надії – до всіх.

Нардеп Лещенко заявив, що БПП не висував Гройсмана на прем'єрство

Отака в них там солідарність...

"Про [таке] рішення члени фракції дізналися з фейсбук-сторінки Юрія Луценка", – зазначив Лещенко. ... Як повідомив Луценко, на формування технократичного уряду попередню згоду дали лише дві фракції – "Блок Петра порошенка" і "Народний фронт". Найімовірнішою очільницею технократичного уряду вбачають міністерку фінансів України в чинному уряді Арсенія Яценюка Наталію Яресько, що днями зголосилася обійняти посаду прем'єра.

Шевченко поглядом дитини: неочікувана колекція портретів Кобзаря. ФОТО

Маленькі художники віком від шести до дев'яти рочків зобразили на папері видатного українського поета та художника – Тараса Шевченка. Охочих долучитися до акції було немало, малеча з радістю бралася до роботи. Таким чином, назбиралася ціла колекція, яка швидко поширилася в соцмережах. Самі ж організатори пишуть, що виставка цих робіт буде у Львові орієнтовано 1 або 8 квітня. До Києва малюнки привезуть у травні.

Обережно, російські громадяни, або Про користь недовіри

Відпочивати душею з друзями-однодумцями? А чи багато їх у нього буде в сьогоднішній Росії? І головне – де гарантія, що хтось із них одного чудового ранку не відкриє своє нове, інше обличчя? Що не назве колишнього друга п'ятою колоною і не напише на нього донос "куди треба"? Російський поет Андрій Орлов (Орлуша) на запитання, як йому живеться з його проукраїнською позицією в сьогоднішній Росії, відповів колись, що не має проблем, бо спілкується тільки зі своїми друзями, з якими в нього абсолютне взаєморозуміння. А трохи пізніше написав, що дехто з його колишніх друзів неочікувано став йому заклятим ворогом.

У Барселоні помер легендарний футболіст і тренер Йоган Кройф

Йоган Кройф тричі завойовував Золотий м'яч у 1971, 1973 та 1974 роках. Він тричі вигравав Кубок європейських чемпіонів (нинішня Ліга чемпіонів) у 1971-1973 роках як гравець, а наставником привів "Барселону" до її першої перемоги в Лізі чемпіонів 1992 року. Разом зі збірною Нідерландів, що уособлювала надзвичайно універсальный футбол, "Кронпринц" дійшов до фіналу чемпіонату світу 1974-го, де вони поступилися ФРН.

Гірка правда про феномен дитячого малювання

От є ж люди, які захоплюються дитячим спортом, танцями або конкурсами краси. І там шалена конкуренція, жорсткі критерії і суцільні стреси. І тільки у візуальному напрямку все узагальнюють до граничного стану замилування, що "всі діти геніальні". От у музиці не так. У музиці – там жорстко. Маленький геній без слуху і, до того ж, із руками зі сраки одразу відправляється на лаву запасних. І тихенько сидить там, пускаючи бульбашки з носа.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини