MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 червня 2019

407 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 червня

У Євросоюзі узгодили продовження "кримських" санкцій проти Росії

Такі заходи, вперше запроваджені в 2014 році яук відповідь на незаконну анексію Росією українського півострова, включають заборону на ввезення з Криму товарів, якщо вони не мають українських сертифікатів, заборону заходу до Криму круїзних суден, що плавають під прапорами країн-членів ЄС або контролюються державою-членом об’єднання, а також заборону на придбання компаніями з ЄС майна та компаній на окупованій території.

Стефанчук: Єдиною державною мовою в Україні є і буде українська. Це для нас концептуальна річ

"У України дуже складна історія, але моментів, які об'єднують українців, набагато більше, ніж речей, які роз'єднують. Безумовно, у всіх залишаться свої герої, симпатії і антипатії. Але основне завдання держави, на моє переконання – це не "розділяй і володарюй", а "об'єднуй і примножуй", – додав він.

Украине нужно избавляться от популизма, но электорат к этому не готов

Как можно выиграть выборы? Надо обещать электорату то, что приятно на слух. То есть рассказывать сказки, которые выполнить невозможно. Это называется популизм.

И второй фактор – популизм. Когда в условиях этих самых вызовов и трудностей политики обещали ещё больше благ, что приводило к ещё большему усугублению проблем. 

Зеленський ввів Абромавичуса до складу наглядової ради "Укроборопрома"

В АП зазначають, що таке рішення було прийнято "у зв'язку із закінченням строку повноважень членів наглядової ради Я.Скалька, І.Черкаського".

Гуманитарная мина

За несколько часов до того, как Трамп высказал уверенность в том, что его новый северокорейский друг держит слово, советник президента по вопросам национальной безопасности Джон Болтон обвинил Пхеньян в неспособности выполнять обещания. "Это ракеты малой, очень малой дальности", – говорит Трамп о последнем испытании.

Здесь следует напомнить: от границы КНДР до многомилионного мегаполиса Сеулу, столицы Южной Кореи, меньше 40 километров. Именно там ежедневную угрозу от свихнувшегося тоталитарного соседа ощущают сильнее всего. Есть, впрочем, еще американские базы в регионе. Есть Япония. То, что "мало" для Трампа, – чрезвычайно много для них.

Молодіжна збірна ввійшла в історію. Решта – неважливо

Найголовніше – ми контролювали цю гру. Італійці виглядали вбого, хоч і більше володіли м’ячем. Це той випадок, коли м’яч не робив різниці. Все вирішила територія. Ми перекривали геть все. Суперник не мав вільного місця і гравців, які можуть створити порожнину – Кін та Дзаньоло викликані в національну збірну. Італійці розбивалися об скали, а звідти на них сипалися камені. За 6 матчів чемпіонату в площину наших воріт вдарили лише 12 разів. 

Як проїхати на велосипеді по 20 країнах Європи та не збанкрутувати – блог мандрівника

Як спланувати оптимально трасу, де знайти недорого житло, чи усюди можна ставити намет? Які секрети, лайфхаки і підводні камені тривалих велотріпів? Мій 6-річний досвід, понад 20 000 кілометрів на велосипеді по 20 країнах Європи, підказують, що насправді можна обійтись дуже дешево, часто навіть безкоштовно. Приблизно, як в цьому діалозі, який відбувся 2015 році біля містечка Вадовіце.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини