MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 листопада 2019

911 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 листопада

"Якщо вам потрібна ця зустріч, прогинайтеся": нормандське свідчення нашої слабкості

Ці слова помічника насправді нічого не означають. Зустріч дійсно може відбутися 9 грудня. Зустріч дійсно може відбутися до кінця року, а може й не відбутися взагалі. Це всього лише абсолютно точна констатація того факту, кому потрібна ця зустріч.

ВМС України: Росія повернула захоплені в Керченській протоці кораблі

"Сьогодні, 18 листопада в акваторії Чорного Моря розпочато процес, щодо повернення українських катерів "Нікополь", "Бердянськ" та буксиру "Яни Капу". Наразі українські буксири "Тітан", "Гайдамаки" та пошуково-рятувальне судно "Сапфір" разом з катерами та буксиром розпочали рух в напрямку материкової України", – повідомили у ВМС.

Чесно: 120 депутатів нової Ради отримали понад три мільйони компенсації за житло

Деякі депутати отримали відшкодування за два місяці, інші – за один. Зокрема, 18 народних депутатів отримали по 41 600 гривень, що, швидше за все, свідчить про надання компенсації на житло за два місяці (20 800 гривень за кожен).

Волошина: Те, що Коломойський уявив себе Заратустрою і почав ділитися мудростями, свідчить скоріше про те, що у нього проблеми

Багато хто згадав, що це не перша шокуюча геополітична пропозиція у виконанні Ігоря Валерійовича. Раніше він закликав Україну перестати виплачувати зовнішні борги і оголосити дефолт. Мовляв, буде, як у Венесуелі. А Венесуела "хіба погана країна"? Врахуємо також, що погроза продати країну "за соточку" прозвучала в бесіді з пресою. Чи багато ви бачите інтерв’ю олігархів? Люди такого рівня можуть погодитися на багатогодинну бесіду з журналістами виключно для того, щоб вирішити свої особисті проблеми. І то, в особливо критичних випадках. Фірташ, Ахметов, Пінчук. Ви чуєте про них. Але не їх самих.

"Хочу, щоб друга почула перших". Олена Зеленська про переваги нового статусу та публічність

"Я не публічна людина. Але нові реалії диктують свої правила, і я намагаюся їм відповідати. Не можу сказати, що публічність або спілкування з пресою для мене стрес. Але я віддаю перевагу перебуванню за лаштунками. Чоловік завжди на авансцені, мені ж комфортніше в тіні. Я не душа компанії, я не люблю розповідати анекдоти. Це не в моєму характері. Але я знайшла для себе аргументи на користь публічності. Один з них – можливість привернути увагу людей до важливих соціальних питань. Щоправда, це не стосується публічності моїх дітей: я і раніше не викладала в соцмережах їх фотографії, і зараз не буду".

Пожизненный президент? Лукашенко заявил, что снова пойдет в президенты и изменит Конституцию

"Я свою кандидатуру предложу на этих выборах, но если я буду чувствовать, что вы категорически против, то, конечно, я буду переживать, ... Но, тем не менее, вы должны мою кандидатуру отвергнуть на выборах", – заявил Лукашенко. 

"Кейс Трампа": для официального Киева сегодня необходима дипломатическая выдержанность и политическая сдержанность

Трамп решил зайти с другой стороны, с украинской. И обратился к Зеленскому с просьбой публично объявить о начале расследования. Пока что защита Трампа не привела весомых доказательств, что были нарушения в "Буризме", на которые украинские правоохранительные органы закрывали бы глаза. Все это говорит о большой заполитизированности и самой просьбы Трампа к украинскому президенту, и возможного расследования роли Байденов в компании "Буризма".

Софія Ротару після торішнього бойкоту знову повертається на російські телеканали та корпоративи у Москві

Крім того, очікується виступ Софії Ротару 14 грудня на фестивалі "Легенди ретро FM". Також співачка розглядає пропозиції про виступ на новорічних корпоративах у Москві.

10 мільйонів смертей на рік. Стійкість до антибіотиків "набирає обертів"

У звіті CDC відзначається, що стійкість до антибіотиків в США є навіть більшою загрозою, ніж передбачалося раніше. Щороку стійкі до антибіотиків бактерії та грибки викликають в США понад 2,8 мільйона інфекцій і 35 000 смертей. Стійкими інфекціями пацієнти інфікуються кожні 11 секунд, а кожні 15 хвилин хтось із них помирає.

Тонкощі жеребкування на Євро: чого насправді треба боятися збірній України

Як бачимо, Данія наразі є лідером групи, але для того, щоб втриматися на першому місці їм неодмінно треба перемагати на виїзді ірландців. Сумнівів у тому, що в паралельному матчі ще одні конкуренти – швейцарці впевнено здолають Гібралтар, мабуть, не має і сама збірна Гібралтару. Тому Данії, щоб претендувати на перший кошик потрібна тільки перемога. Букмекерські контори вважають, що її шанси на виграш – дещо вищі, ніж в ірландців, але перевага є не такою суттєвою. Отже, для початку дочекаймося розв'язки цього трилеру, що настане ближче до опівночі.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини