MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 грудня 2019

873 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 26 грудня

Зеленський ризикує піти з поста, не добувши до кінця свою каденцію – політолог

"Громадський протест нікуди не подівся, і запит на помсту може поновитися. В такому випадку міжчасся безсовісного гуманізму ризикує просто перетворитися в часи тотальної безсовісності, ​​коли гуманізм вже не буде стримуючим фактором. І тоді Зеленський ризикує піти, не добувши до кінця свою каденцію, абсолютно безславно – тому що йому ніщо не буде підкорятися", – вважає політолог.

Яхно: "Слуга" Устенко обыскался "концептуального оленя"? Нет, все намного хуже

Тут очередной "слуга" (в данном случае России, надеюсь, неосознанно, по недомыслию) – Алексей Устенко – заявил, что отмена языкового закона Колесниченко-Кивалова спровоцировала аннексию Крыма.

Вашингтон надсилає Кремлеві білоруський сигнал. Чому це важливо і для України

Американський державний секретар Майк Помпео може відвідати Білорусь уже на початку січня.

Якщо ця інформація підтвердиться, Помпео стане другим за кілька місяців американським високопосадовцем, який прибуде до Мінська й зустрінеться із президентом Олександром Лукашенком. І це при тому, що протягом десятиліття між Сполученими Штатами та Білоруссю не те що не було офіційних контактів на вищому рівні – навіть послів і тих не було.

Forbes: Украина и Россия снова вместе?

«Газпром» и украинская государственная энергетическая компания «Нафтогаз» договорились о подписании контракта на транзит газа сроком на пять лет, который позволит Украине остаться на этом рынке. Это довольно интересно, если учесть, что «Северный поток-2» может заработать в любой момент. Россия заполняет европейский рынок природным газом «Газпрома».

Бажання звільнити заручників за всяку ціну загрожує найважливішій судовій справі України

Й от наприкінці цього року п’ятеро обвинувачених ексберкутівців можуть… ні, не отримати вирок (до нього лишається близько пів року – рік), а переїхати в ОРДіЛО. Або до Росії. Як їхні 20 колег на чолі із Дмитром Садовником, яких також підозрюють в участі в тих розстрілах. За чутками, п’ятьох обвинувачених екссиловиків хочуть віддати в ОРДіЛО в обмін на полонених українців.

Одягу з принтом, який показало МВС, у гардеробі Антоненка знайдено не було, – Маслов

"Який сенс глибоко законспірованому ультранаціоналісту Антоненку, саме коли він йшов "на дєло", начіплювати одяг з назвою улюбленого рок-гурту?" – пояснює Маслов.

Укрепление гривны создало "насос", который перекачал часть ВВП Украины за границу

В 2019 году вы продали те же 20 млн тонн за те же 500 долл. Но в грн доход получили не 280, а 260 млрд. При этом расходы у вас на неизменный объем производства остались неизменными, 250 млрд. Прибыль, соответственно, 10 млрд. 18% налога на прибыль – 1,8 млрд.

Импичмент: Трамп похвастался, что в Сенате большинство – за республиканцами

"Теперь Пелоси требует от республиканцев всего, чего не было в Палате. Демократы хотят баллотироваться в Сенат республиканцев. Лицемеры!", – добавил американский глава.

Вице-президент Еврокомиссии написал "любовное письмо" Британии

Тиммерманс говорит, что впервые полюбил Великобританию и ее характер, когда учился в британской школе Святого Георгия в Риме.

"Сейчас я знаю тебя. И я люблю тебя. За то, кем ты есть, и что ты мне дала. Я как старый любовник", – пишет вице-президент Европейской комиссии.

Путин обвинил Польшу в сговоре с Гитлером

Президент России Владимир Путин во время выступления на расширенной коллегии Минобороны России и встречи с руководством Госдумы РФ обвинил Польшу в развязывании Второй мировой войны и поддержке лидера нацистской Германии Адольфа Гитлера.

День Незалежності з вертепом: Різдво в Україні давно стало національним святом

І хоча до церков українці ходять не надто охоче, сама присутність церкви викликає радше стримане схвалення – мовляв, хай стоїть, для порядку. Ну й іконка в машині хай висить, теж для порядку. Є в цьому щось зворушливо дитяче – ставлення до християнських символів, як до певних оберегів. Щоби в разі, не дай Боже, якої хвороби й курс лікування пройти та якому-небудь угоднику свічку поставити. Наївна дитяча віра в чудеса та забобони, що, як мені здається, характеризує нас як народ щирий, довірливий, хоча й дещо непослідовний. Жодного протестантського прагматизму, одне слово, жодної аскези. Свячення пасок і вітання прекрасного жіноцтва з 8 березня. Щось у цьому є.

Рання діагностика онкології у 2020 році буде безкоштовною – Національна служба здоров'я

Підставою для проведення безоплатних інструментальних досліджень є й вік пацієнта. Мамографія призначається жінці від 40 років та старше, гістероскопія – від 50 років та старше. Езофагогастродуоденоскопія, цистоскопія, бронхоскопія для пацієнтів від 50 років і старше, колоноскопія – від 40 років і старше.

Бути худим – зберігати планету. Вчені запевняють, що ожиріння прискорює глобальне потепління

"Оскільки ожиріння є важливим фактором глобального навантаження на природно-ресурсний потенціал, стратегії зменшення його розповсюдження повинні визначати пріоритетні зусилля щодо скорочення викидів парникових газів", – підсумували вчені.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини