MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 24 січня 2020

201 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 24 січня

Позорное фиаско Зеленского в Давосе – реакции СМИ

На выступлении президента Украины аудитория составила лишь несколько десятков человек. В то время, к примеру, как выступавший перед Зеленским премьер-министр Пакистана Имран Хан собрал аншлаг.

Мировые лидеры, похоже, уже поняли, что Зеленский не представляет собой ничего как политик и является крайне ограниченным человеком.

Вирок "Зе-владі": картинка допомагає перемогти, але не втримати перемогу

Черговий вояж панів Зеленського, Гончарука та решти депутатської братії до Давосу, надто ж – їхня риторика там, укотре довели очевидну вже всім більш-менш адекватним людям істину. Ось вона – до влади в Україні прийшли люди, які її не розуміють і не відчувають. Як з економічної, так і з політичної позиції.

"Приглушити свободу слова": законопроєкт про дезінформацію не витримує жодної критики

Насамперед те, що турбувало медіаринок ще до публікації – це посадки для журналістів та для цілих редакцій – всі ці пункти залишилися. Так само як і штрафи від п'яти до 10 тисяч неоподатковуваних мінімум або виправні роботи від одного до двох років за мінімальні порушення.  

Дилетантські підрахунки Дубілета не мають жодного стосунку до перепису – фахівець

По-перше, маю зауважити, що до справжнього перепису в методологічному та методичному сенсах усе оце не має жодного стосунку і – відповідно – жодного прикладного чи теоретичного сенсу теж, вибачте, не має.

Звільнений з полону "ЛНР" Денис Секацький: "За свою свободу я заплатив 32 тисячі доларів, мій товариш – майже 80 тисяч. Більш ніж половина з нас заплатили терористам за те, щоб виїхати"

Я жив у Луганську, у мене був свій бізнес, і життя до війни було прекрасним. Але 1 вересня 2014 року я з Луганська виїхав, тому що все закінчилося. Не справдилися мої очікування – адже наші зайшли у Луганськ, а потім відійшли. А у моєму дворі в мене на очах вбили родину. Зробив це п’яний "ополченець". Люди, які до війни, грубо кажучи, лежали обісцяні, почали ходити містом зі зброєю та вважати себе богами. Я більше не витримував цього морально.

Вы покупаете своему маленькому ребенку билет в цирк посмотреть на смешных слоников? Расскажите ему это

В администрации екатеринбургского цирка заявили, что 45-летняя индийская слониха по имени Карла "решила получить эмоций" перед отправкой на гастроли в Санкт-Петербург и "доставила много радости" жителям города. Получить эмоции. Это так мило. Жаль, что в цирке не выступает на потеху публике вся администрация екатеринбургского цирка, то то была бы радость.

У Брюсселі підписали угоду про вихід Британії з ЄС

"Сьогодні я з Урсулою фон дер Ляєн підписали угоду про вихід Великої Британії", – написав Мішель у своєму Twitter.

Таинственные, но очень полезные ископаемые "спасли" российскую промышленность

Российские аналитические и статистические организации государственного уровня уже давно не вызывают доверия как источники правдоподобной информации. Скандалы с манипуляциями разного рода статистиками возникали регулярно на протяжении последних лет. Тем не менее, они не перестают заниматься распространением неверной информации о состоянии экономики РФ и всех с ней сопряжённых областей.

ЗМІ повідомляють про хворобу королеви Єлизавети II: в Букінгемському палаці прокоментували інформацію

Крім того, королеву помітили в церкві зі слуховим апаратом, що свідчить про те, що 93-річна Єлизавета починає втрачати слух. Джерела в королівському палаці повідомили, що королева Єлизавета почала змінювати і коректувати свій графік через погіршення самопочуття.

Китай закрив 13 міст через вірус-вбивцю, кількість жертв стрімко зростає

У Хуангані перестали працювати розважальні заклади. Обмеження на поїздки діють ще у п'яти китайських містах. Станом на 10:00 за київським часом, як пише Time, закрито 13 китайських міст через смертельний вірус.

Откуда взялся коронавирус?

Все это выглядит довольно странно. Если честно, то я лично не припомню такой необычной зимы. Климат нашей планеты совершенно точно меняется. Отрицать это уже нельзя. Но самое неприятное – это даже не наводнения и засухи, а пробуждение куда более злобных сил, которые спали где-то с незапамятных времен.

Шевченку варто робити ставку на молодих футболістів – спортивний експерт

Інший форвард Артем Бесєдін відсторонений від футболу. Йому може загрожувати дискваліфікація на чотири сезони. В цій ситуації не варто забувати, що Україна переможець молодіжного Кубка світу-2019. Збірна нашого рівня повинна давати дорогу молодим гравцям – Назарію Русину, Данилу Сикану. На прикладі норвежця Холланда бачимо, що вони уже готові вирішувати питання.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини