MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 14 лютого 2020

309 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 14 лютого

В ближайшее время Зеленский ощутит все "прелести" российского шантажа – Яхно

Тактика украинской власти "сохранить Путину лицо" в расчёте на какие-то уступки в лучшем случае (о компромиссе изначально речь вообще не идёт) – ошибочна.

Зміни на Банковій: маємо три варіанти розвитку подій

Слабкість інституцій (систем, процесів) у "червоній" клановій культурі потребує мікроменеджменту з боку керівника. Але в центрі системи мікроменеджменту мусить бути сильний мікроменеджер. Він нікому не довіряє та нічого не делегує, працює майже цілодобово й підміняє собою всі інституції. Він виснажується, але якось майже встигає опрацювати потік управлінських рішень. Все, що не встигає, просто відкидає. Думаю, приклади у вас перед очима.

Версія з Патрушевим видається цілком вірогідною – Волох

Дзвінок держсекретаря Помпео до українського президента, коли той перебуває на відпочинку за кордоном, також не є подією ординарною. Таке може статися, коли дані американської розвідки змушують Білий дім про щось терміново попередити (або застерегти) свого партнера. А оприлюднення інформації про такий дзвінок цілком логічне у випадку, коли реакція "партнера" відрізнялася від тієї, на яку американці очікували.

Власть не осознает важности вещания ATR и возможных последствий его закрытия?

Во-первых, ATR – единственный телеканал, ориентированный тематически на Крым, где часть программ идёт на крымскотатарском языке. В условиях, когда значительная часть украинских телеканалов закодировали свой сигнал через спутник, у жителей аннексированного Крыма вообще не остается выбора, только как смотреть российские телеканалы. Более того, это среда, условно говоря – "место встречи" для крымских татар, независимо от того, где они находятся.

Оманливе розслідування? Замість журналістики факту маємо журналістику віри

Глядачу повідомлено, що якесь "незалежне джерело" із прикордонної служби РФ (де-факто – ФСБ) розповіло журналістам, які працюють на гроші Конгресу США, інформацію про таємний візит до Оману ексочільника ФСБ і секретаря Ради безпеки ядерної держави.

Українці вже не "дешева робоча сила": як змінився "український" ринок праці у Польщі

У порівнянні з 2018 роком, суттєво, тобто на 11 відсоткових пунктів (в.п.), збільшилася кількість людей, котрі серед причин міграції називають відсутність роботи в рідному населеному пункті. На 6 в.п. зросла кількість людей, які серед причин свого рішення поїхати до Польщі вказують на несприятливу економічну й політичну ситуацію в Україні.

Сирийская армия впервые с 2012 года вернула полный контроль над международной трассой "Дараа-Алеппо"

По сути, основная военная задача выполнена. Теперь начнётся этап российско-турецких договорняков, который должен заморозить ситуацию (снова временно, как я предполагаю) с учётом уже новой реальности.

Трамп пригрозил запретить администрации США слушать его телефонные разговоры

По данным Bloomberg, телефонные разговоры президента США регулярно отслеживаются его помощниками по национальной безопасности в Белом доме, а также высокопоставленными сотрудниками Госдепартамента и разведки.

Один із найвидатніших танцівників і хореографів XX століття – українець. Історія Сержа Лифаря

Серж Лифар народився в місті Києві 2 квітня 1904 року в заможній родині чиновника Михайла Яковича Лифаря та його дружини Софії Василівни Марченко. У Сергія було два брати Василь – художник, і Леонід – льотчик-винищувач та старша сестра Євгенія, яка після революції теж жила в Парижі та працювала в ресторації.

У Китаї для лікування інфікованих коронавірусом використовують плазму крові людей, які одужали

З 8 лютого компанія China National Biotec Group використовує плазму, яка містить потужні антитіла, для лікування понад 10 важкохворих пацієнтів. У компанії заявили, що протягом 24 годин стан цих пацієнтів покращився: зменшилися запалення та вірусні навантаження, покращився рівень кисню в крові.

Українка Юлія Ткач стала триразовою чемпіонкою Європи з боротьби

Українка Юлія Ткач завоювала золоту медаль на чемпіонаті Європи з боротьби, який проходить у Римі. Ткач стала найкращою у ваговій категорії до 62 кг

На шляху до фіналу українка здолала представницю Білорусі Вероніку Іванову, а також екс-українку Тетяну Омельченко, яка виступає за Азербайджан. У фінальній сутичці Ткач виявилася сильнішою за росіянку Інну Тражукову. Підсумок фіналу – перемога українки з рахунком 2:1.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини