MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 лютого 2020

260 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 лютого

Чому у Зе!команди нічого не виходить

У нас міністерка Зоряна Скалецька, героїчно, я би сказав "на ліхом канє" – усе-таки повертається на 14 днів проходити карантин у Нових Санжарах разом із групою наших "уханьців".

Портников: Головна мета Путіна очевидна – "один народ", одна держава

Повторив ту конспірологічну і псевдоісторичну муть, яка давно вже стала євангелієм будь-якого "добропорядного" російського шовініста й із обґрунтуванням якої легко ознайомитися в кожній книгарні Москви або Санкт-Петербурга. Полиці буквально вгинаються від такої літератури, телевізійні пропагандисти та журналісти не відстають від літераторів.

"Це неможливо". Данілов виключив постачання води в окупований Крим

"Моя особиста думка: ми не можемо постачати воду в окупований Крим. Більш того, з політичної точки зору я думаю, що це неможливо. Якщо Російська Федерація повертає Крим, то вода піде туди відразу. Це складне питання. І думати, що є проста відповідь, не можна", – зазначив Данилов.

В оккупированном Крыму обострились противоречия между местными и понаехавшими

Крымские "профессиональные русские", начиная с первых лет независимости Украины, жили по принципу "за Перекопом земли нет", как бы противопоставляя полуостров остальным регионам страны. Вскоре после кремлевской аннексии оказалось, что за Керченским проливом земли тоже "нет". Есть некая большая и как бы процветающая Россия, которую жителям "республики" показывают по телевизору, рассказывая, сколько денег соседняя страна вливает в захваченный полуостров. В то же время сами россияне с их идеями и предложениями крымчанам не интересны и не нужны.

Росія через власних агентів впливу запустила технологію для збурення українців, – волонтер

Якщо слухали так звані "плівки" Труби, то там у розмові з людиною Портнова якраз йдеться про абсолютно те саме. Ідею зі скасування амністії Венедіктова отримала у спадок від попереднього керівництва. Ця тема педалюється бєглими таваріщами, які зараз повернулися в Україну і намагаються на щось тут впливати.

Не дивуйтеся і будьте уважні: в Україні ввели нові банкноти 200 гривень

"За дизайном нова банкнота наслідує нові сучасні банкноти номіналом 20, 100, 500 та 1000 грн. На банкноті нового зразка номіналом 200 гривень збережено основні зображення банкноти зразка 2007 року. Зокрема, на лицьовому боці розміщено портрет Лесі Українки, а на зворотному боці - зображення будівлі В`їзної вежі Луцького замку. Портрет Лесі Українки переміщено у центр банкноти (раніше був з правого боку)", – сказано у повідомленні.

Уступит ли жадность страху?

Да, я знаю, от гриппа и ДТП в Украине умирает больше, чем умерло от коронавируса во всем мире, но ни грипп, ни дорожные происшествия не наносят такого удара по цепочке поставок глобальных компанй, как это делает COVID19. И, похоже, что инвесторы, наконец-то, начали это осознавать, постепенно отрезвляясь от дурмана дешевых денег. Концовка прошлой недели прошла в тревоге, а в понедельник весь мир и вовсе был раскрашен в красный цвет. Индексы падали от Азии до Америки, навевая мысли о долгожданной коррекции.

Америка не була така розколота з часів війни у В'єтнамі

Адже після завершення драматичного серіалу про імпічмент, Дональд Трамп, здається, вже вписав свою главу в політичну історію Сполучених Штатів, а тим часом багато людей в Америці та світі продовжують гаряче сперечатися і задавати питання: хто ж він насправді такий?

Кэтрин Джонсон: математик НАСА скончалась на 102-м году жизни. Ее расчеты спасли "Аполлон-13"

Афроамериканка Кэтрин Джонсон работала в НАСА с конца 1950-х годов. Она вручную рассчитывала параметры ракетных траекторий для многих астронавтов, включая Джона Гленна, который стал первым американцем, совершившим орбитальный полет в 1962 году.

В США призвали к новой волне санкций против России и лично Путина

Ранее СМИ писали, что во время брифинга за закрытой дверью чиновники американских разведывательных служб сообщили Комитету Палаты представителей по вопросам разведки, что Россия снова пытается повлиять на американскую политику перед голосованием, которое пройдет в ноябре.

П'ять фактів з життя Лесі Українки, які ви могли не знати

Лариса Петрівна Косач увійшла до літератури під своїм дитячим псевдонімом Леся Українка. Саме так підписані перші публікації її ранніх віршів "Конвалія" та "Сафо" у галицькому часописі "Зоря" 1884 року. Лесею називали 13-річну Ларису в родинному колі. А "Українка" для галичан означало дівчину з "Великої України". На додачу, псевдонімом "Українець" підписувався улюблений дядько малої Лесі Михайло Драгоманов.

Як вітамін D покращує настрій та зміцнює імунітет – блог дієтологині

Організм, натренований багатовіковою еволюцією, навчився виживати за будь-яких умов. Протягом сонячних місяців, вітамін D накопичувався в організмі для того, щоб бути використаним під час похмурої пори року.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини