MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 16 червня 2020

573 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 16 червня

Олену Зеленську госпіталізували до лікарні

Наразі діагноз Олени Зеленської: COVID-19. Позагоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія середнього ступеня важкості. ДН 0. Дотації кисню не потребує. Стан стабільний.

У Петра Порошенка помер батько

"Сьогодні перестало битися серце великої людини праці, хлібороба, громадського та політичного діяча, Героя України Олексія Івановича Порошенка", – сказано у повідомленні.

Кочетков: Есть такой популярный литературный жанр – "роман-катастрофа". А у нас сходный тип государственной власти вырисовывается – "президент-катастрофа"

ВАЗ ведется на примитивные слоганы. Взять, например, миф о ФОПах как способе ухода крупного бизнеса от налогов. И вместо того, чтобы поставить на место крупных неплательщиков, власть Зеленского начинает душить мелких и средних предпринимателей, которые и так придушены карантином. Та же история с возобновляемыми источниками энергии, которые якобы разрушают экономику Украину. Заметьте, не жадность олигархов разрушает, а именно инвестиции в возобновляемую энергетику!

Министров к ответу: "Я устал, я ухожу" больше не пройдет. Рада приняла интересный законопроект

«Министров к ответу. Приблизительно так можно охарактеризовать законопроект №3195. Парламентарии поддержали его в первом чтении и сократили сроки подготовки ко второму чтению. Если закон примут в целом, то министры перед увольнением должны будут отчитаться перед комитетами и перед парламентом. А то взяли моду: "Я устал, я ухожу, а что наворотил, вам не скажу". 

McDonalds демонструє всім іншим, як має поводитись серйозний та відповідальний бізнес

Річ у тім, що «Макдоналдс» скоює безпрецедентну з точки зору інших закладів харчування витівку - виконує закон. І це настільки нечувана для нашої країни подія, що пройти повз неї насправді важко. Всесвітня мережа, статус та репутація якої дозволяють не зважати на гавкіт кремлівських шавок та їхніх місцевих блох, демонструє всім іншим, як має поводитись серйозний та відповідальний бізнес, і це викликає повагу.

США та ОБСЄ стурбовані розгортанням батальйонно-тактичних груп РФ на Донбасі

Зверну увагу на те, що СММ ОБСЄ підтвердила цю інформацію на другий день після її оприлюднення у ЗМІ. Хоча, за оцінками спеціалістів, на розшифровку зібраної безпілотником ОБСЄ інформації, потрібна максимум доба.  Не виключаю, що інколи Місія ОБСЄ робить подібні заяви щодо зафіксованої техніки бойовиків чи передислокації їхніх підрозділів, значно пізніше по часу, ніж це потрібно для розшифровки здобутої інформації.

Ожесточенное сражение состоялось за 250 миллионов долларов вкладов семьи Суркисов в Привате. Если кто-то из судей когда-то заговорит, это будет триллер – Бутусов 

С одной стороны, частной собственности никто не отменял, и Суркисы имели сильные позиции для победы в суде и получения компенсации от государства. Решение в пользу Суркисов означало бы, по сути, компенсацию имущества Приват банка всем частным вкладчикам, прецедент, и новые иски на 5 миллиардов долларов.

У головному храмі ЗС Росії використали окультний символ нацистів. ФОТОФАКТ

Архімандрит Константинопольського патріархату Романос Анастасіадіс зауважив, що це окультний символ "Чорне сонце", який використовується неоязичниками й езотериками. А перше "Чорне сонце" з'явилося на мозаїці у замку Вевельсбург, коли в ньому знаходилась офіцерська школа й окультний центр СС. Тепер схожі коловороти "прикрашають" двері головного військового храму РФ.

Лукашенко отправил за решетку 16 топ-менеджеров банка "Газпрома"

Как сообщает телеканал "Беларусь 1", в воскресенье в Могилеве был задержан еще один руководитель банка — глава областной дирекции Сергей Кармызов. Против него возбуждено уголовное дело о хищении путем злоупотребления служебными полномочиями в особо крупном размере. Ему вменяют в том числе манипуляции с выдачей кредитов.

Америка-Китай-Россия: кто кого?

Что до этого России? У нас свои заботы. У нас на повестке всенародное одобрение единовластия на вечные времена. Ирония в том, что всенародному одобрению грош цена, если единовластие перестает быть великодержавным! Ведь Россия выпала из лиги тех, кто формирует мировую траекторию. Но в таком случае непонятно, как единовластие может существовать со сломанным державным позвоночником.

Історичний екшн "Захар Беркут" покажуть у США та Канаді

«Українське кіно дуже рідко з’являється на екранах у американських та канадських глядачів. І ми пишаємося, що можемо познайомити Північну Америку з нашими фільмами, – розповідає Євген Драчов, менеджер з міжнародних продажів FILM.UA Distribution. – Ми не мали сумнівів, що «Захар Беркут» зацікавить наших колег зі США. У фільмі знялися такі чудові актори, відомі всьому світу, як Роберт Патрік та Томмі Фленаган, а співрежисером виступив Джон Вінн.

Рукола, шпинат та цикорій: навіщо та яку зелень їсти влітку

Як отримати максимум різноманітних мікронутрієнтів? Їсти максимум різноманітно, і навіть в одній групі продуктів шукати варіації.

Роблячи замовлення на доставку чи купуючи продукти в супермаркетах, звертайте увагу на нові для вас продукти, будьте "гастрономічним туристом". Як давно ви пробували мангольд? І чи пробували взагалі? А цикорій?

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини