MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 19 червня 2020

277 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 19 червня

Некерована ситуація з Зеленським може дійти до точки неповернення

Ініціатива Зеленського про призначення ставленика олігарха на місце Прем’єра. Дії цього Прем'єра на користь свого олігарха у енергетиці. Неспроможність Уряду під керівництвом протеже олігарха створити дієву Програму виходу країни з економічної та соціальної кризи, в яку ж самі і завели. Ці, та багато інших фактів, свідчать про те, що випадково обраний президент Зеленський віддав Україну на поталу олігархам.

Кабмин превратился в отдел Офиса президента: Власть съежилась до размера одного кабинета. Абсолютный абсурд

Парламент сам по себе и фракция «Слуг народа» не готовы голосовать за кадровые назначения власти, а ОП не готова уже просить за все кадровые назначения потому что много уже обещаний роздано, но выполнены далеко не все, и депутатские группы слуг без всякого сбора голосов нажимают кнопки как хотят. И ОП не собирает депутатов, чтобы не напороться на обвинения в не исполнении обязательств со стороны спонсоров - тех, кто эти депутатские группы финансирует.

Зеленский добивает украинскую армию – Бутусов

При Зеленском все также процветает имитация, показуха. Значение солдата как основной боевой единицы очень далеко от сознания начальников, которые заняты бюрократией, переделом полномочий, распилом бюджетов для своих знакомых фирм-поставщиков.

Портников: Займатися політичними репресіями у такий небезпечний для країни момент – суще безумство

Ні, у цих репресій одна і та ж природа. Так молодий авторитаризм намагається затвердити себе, щоб посіяти страх у країні і отримати повний контроль над самим її існуванням і над її фінансовими потоками. Приводи для репресій у авторитарних режимів теж ніколи не відрізняються: і Ходорковського, і Тимошенко, і Порошенка звинувачують в корупції, але не знаходять ніяких реальних можливостей для такого звинувачення і фактично намагаються влаштувати судилище у зв'язку з діями, пов'язаними з виконанням службових обов'язків.

"Вiдпусти, я благаю вiдпусти": Вакарчук вийшов з фракції "Голос"

"Відповідно до частини 3 статті 60 закону України "Про Регламент Верховної Ради України", повідомляю про вихід народного депутата України Вакарчука Святослава Івановича зі складу депутатської фракції політичної партії "Голос", - зазначив голова ВР.

Спробою покритикувати НБУ парламент виносить сам собі вирок

У середу профільний комітет Верховної Ради України погодив до затвердження парламентом проект постанови з оцінкою діяльності НБУ. Постанова на кількох сторінках має амбіцію фахової оцінки діяльності центрального банку в 2014—2020 роках. Спойлер: вся оцінка однобоко спрямована на визнання діяльності НБУ незадовільною.

ПЦУ: Справа через Томос є перешкоджанням розвитку Православної церкви України та процесу її міжнародного визнання

"Те, що таке "розслідування" було офіційно розпочате і досі (понад вісім місяців) проводиться, не може бути оцінене Київською митрополією Православної церкви України ніяк інакше, як приклад використання супротивниками незалежності УПЦ юридичної системи, правоохоронних та судових органів України з метою перешкоджання розбудові та розвитку Православної церкви України, процесу її міжнародного визнання, свободі волевиявлення релігійних громад", – йдеться у заяві.

"Байдужість вбиває": антирекорди захворюваності на COVID-19 в Україні це підтверджують

Страх перших тижнів надійно приспано. Маски, в очах більшості, носять тільки придурки та параноїки. Лікарі вже знов, надійно та остаточно, казли та взяточніки. Помирають десь дуже далеко і тільки однолітки Першої світової.

Править миром Россию не пустят, как это было не раз в российской истории, – политолог

В статье Путина есть претензия, что Россия будет вместе с другими странами бороться за место в новой иерархии мирового господства. Однако непонятно, почему он решил, что его место будет среди победителей, а не проигравших.

Трамп програє Байдену президентські вибори – опитування Fox News

Також дослідження показало триваюче падіння рівня підтримки Трампа на посаді президента США на тлі пандемії коронавірусу і протестів, які вибухнули через вбивство афроамериканця Джорджа Флойда.

У Новій Зеландії поновилися зйомки "Аватара"

«Зробив на свій iPhone фото нашого першого знімального дня після відновлення виробництва сиквелів «Аватара», - підписав він свій знімок.

Не пропустите "Огненное кольцо": На пике затмения Луна будет заслонять 99,4% площади Солнца

Лучше всего затмение будет видно из Центральной Африки и Азии начиная с 3:45 UTC (6:45 по Киеву). К слову, затмение будут транслировать в прямом эфире в Сети. 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини