MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 липня 2020

227 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 липня

Бутусов: Зеленский избегает называть войну на Донбассе – войной с Россией

Сегодня президент Зеленский написал, что Славянск освободили шесть лет назад от «незаконных вооруженных формирований». И тут же в Одессе Зеленский объявил, что никогда не простит тех, кто захватил Крым и кто «помешал морякам его защитить», также не указывая кто же эти «кто-то».

Секретар РНБО: Провести на Донбасі місцеві вибори поки неможливо. Але можливі певні компроміси

“Над виборчою дільницею має бути український прапор, мають бути українські засоби масової інформації, українські політичні сили. Вони мають відбуватися за українським законодавством, за українською Конституцією, і українська Центральна виборча комісія має їх там проводити. Поки що мені складно уявити такі умови”, – повідомив Данилов.

"Железный купол" нам нужен не только на земле, но и на море – Сазонов

Только такой «железный купол» нам нужен не только на земле, но и на море. Удар на Мариуполь или из Крыма вполне вероятен. Более того, ВМФ Украины вполне серьезно готовится к отражению российской агрессии на море и высадке десанта. Особенно актуально это в контексте желания РФ восстановить таким образом водоснабжение Крыма.

Кулеба: Крим стане прикладом успішної деокупації у XXI столітті

"У XX столітті була прекрасна деокупація території Ельзасу, в якому я мав можливість три роки проживати, представляючи інтереси України в Раді Європи, досвід якого я активно вивчав. Я хочу сказати інше, що навіть якщо б таких випадків не було, це не означає, що ми повинні скласти руки і нічого не робити. Якщо в XXI столітті таких випадків не було, значить буде. І він буде створений нашими руками. І це буде деокупація Криму", – зазначив Кулеба.

Важная черта, которая отличает россиян от украинцев

Ребята. Вы там, давайте честно, на лыжах или на морях, на рыбалке или на крутой тачке, совершенно оторваны от простых человеческих эмоций. Ладно, это мы в 2014-м взывали к вашей человечности, когда вы обстреливали наши земли Градами со своей же территории. Мы клепали посты и ролики с призывами опомниться – когда ваши же граждане снимали на телефоны передвижение танков в нашу сторону. Ваших танков в нашу сторону. Это тех, которые потом в шахтах находили "ополченцы".

Український мінімум. Як прожити на 67 гривень на добу

В нашому законодавстві прописано і те, що і як довго маємо носити з одягу. Наприклад, одна сукня на 7 років. На чотири роки – один купальник. А от взуття немає, хоч гроші на його ремонт передбачені. З культури – передплата газет і журналів та купівля шести книг на рік. І до перукаря – теж шість разів на рік. А от завести хатнього котика чи песика – зась. 

Данилишин відповів на 10 головних питань навколо НБУ

Загальновідомо, що кредитування в Україні перебуває у стані стагнації. Обмежені жорстким банківським регулюванням банки не надають кредити реальному сектору, надаючи перевагу безризиковим вкладенням у державні цінні папери та депозитні сертифікати НБУ, частка яких вже перевищила третину від загальних активів банків. Натомість обсяг кредитів знизився до менш ніж 25% від ВВП, а з урахуванням непрацюючих кредитів, частка яких перевищує 50%, - удвічі менше. Це найнижчий показник з-поміж порівнянних з нами країн не лише Європи, а й світу.

Данія дозволила відновити будівництво "Північного потоку-2" новим суднам

"Рішення прийнято відповідно до Закону про континентальний шельф і на основі зобов'язань Данії в рамках Конвенції ООН з морського права. Данія зобов'язана дозволити будівництво транзитних трубопроводів з урахуванням безпеки, ресурсів і навколишнього середовища", - сказано в повідомленні.

The New York Times: Израиль подорвал ядерный объект в Иране

Представитель спецподразделения Корпуса стражей исламской революции (КСИР) подтвердил, что на объекте сработало взрывное устройство.

Американское издание отмечает, что не может полностью подтвердить данные о причастности израильской стороны к произошедшему.

Турция кардинально меняет баланс сил в ливийском конфликте

Например, в Сирию в 2015 году регулярные войска РФ были введены по “приглашению” действующего руководства страны, в лице президента САР Башара Асада. Приглашение тирана и кровавого диктатора, утопившего страну в насилии на долгие годы и лихорадочно держащегося за свое кресло в осажденном Дамаске, стало для руководства РФ достаточным, дабы развернуть самую масштабную военную кампанию за пределами России, после афганской.

У Китаї стався спалах бубонної чуми: влада оголосила третій рівень небезпеки

На початку липня в Західній Монголії було зафіксовано спалах бубонної чуми. До лікарні доставили 27-річного чоловіка і жінку (вік не уточнюється). Остання перебувала в критичному стані. Після захворювання з нею прямо контактували 60 осіб і побічно – 400. Відомо, що причиною зараження стало те, що обидва жителя Монголії з’їли сире м’ясо бабака.

У Львові розпочалися зйомки фільму "Я, Побєда і Берлін" за мотивами роману Кузьми Скрябіна

«Зараз у Львові є нові цікаві локації, які ще не заявлені в фільмах. Ми будемо тут навіть знімати берлінську частину сюжету, адже в самому Берліні вже немає тих локацій 90-х років, а у Львові ми знайшли все необхідне. Будемо розкривати для кіноспільноти раніше незвідані локації», — пояснив оператор фільму Дмитро Недря вибір міста для зйомок. Також зйомки проходитимуть у Львівській області.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини