MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 липня 2020

338 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 липня

Як потужно електорату наобіцяєш, так швидко рейтинг і втратиш – Лємєнов

Дещо забуксувало, дещо відверто провалюється. І проблема не стільки в Зеленському, як в нерозумінні базових речей - наприклад, можна було намагатись знайти серед довірених найбільш фахового. А не просто призначити людину з вулиці тільки через те, що вона «супроводжувала під час передвиборчої кампанії» Володимира Олександровича. Так, до слова, сталось з Офісом Генпрокурора. Мало хто про те скаже, але там все летить в тартарари. Прізвище проблеми Ви чудово розумієте. І це позначається, звісно не одразу, на рейтингу Гаранта Конституції.

Українці не підтримують легалізацію грального бізнесу та відкриття ринку землі – дослідження

Запровадження грошової винагороди для викривачів корупціонерів, введення заборони повертати власникам збанкрутілі банки, у т.ч. Приватбанк та демонополізацю спиртової галузі підтримують близько 50% опитаних. Скасування мажоритарної системи виборів підтримали 40%, не підтримали 19%, третина оцінила нейтрально.

"Слуга народа" будет выдвигать "Юзика" в мэры Кривого Рога?

"Как только придет время, мы объявим кандидатов. Насчёт Юрия Корявченкова, думаю, что его шансы высокие в Кривом Роге", - сказал Корниенко, косвенно подтвердив, что "Юзика" выдвинут кандидатом в мэры Кривого Рога.

Чому громадяни Італії їдуть на Донбас вбивати українців?

На початку червня 2014 року в окупований Донецьк прибувають перші громадяни Італії – представники організації Millennium. Лука Пінтауді й Ораціо Марія Гнерре позують з італійським триколором на тлі прапора "Новоросії" в компанії з "народним губернатором" Павлом Губарєвим.

Подробности захвата автобуса в Луцке: в заложниках удерживают 20 человек

Вот типичный отрывок из этой книги: «Меня 15 лет исправляют, но я не исправился, а скорее наоборот - я ещё больше стал тем, кто я есть. Почему? Потому, что я справляюсь с самим собой и поэтому не исправляюсь другими. Потому, что я не продаю себя страхом. Меня можно убить, но это не исправит. Я - это всегда Я, ибо - Я Могу. Я Могу, потому что есть лишь одно, чего я не могу -не быть Преступником. Я Могу, потому что решаю всё сам и живу по-своему. Я Могу, потому что я Один. И я не боюсь. Преступник - это глубина и не может не быть им тот, у кого она есть. Лицо Бога - в зеркале ...».

Сергей Фурса: Что объединяет судью-коррупционера, решалу из киевского кафе, российского пропагандиста и "посипаку" олигарха?

В парламенте собираются убить Прозорро и проголосовать «локализацию», под повод борьбы с иностранными агентами и отстаивания украинского товаропроизводителя. Ляшко уже в парламенте нет, а дело его живет. И ничего, что система Прозорро эффективна. И ничего, что эта «локализация» - коррупционный закон, который еще и нарушает наш договор об ассоциации. Все на борьбу с внешними силами. Украинские олигархи со справками, что их продукт «сделан в Украине» последний оплот независимости страны. Вернем решалам их гешефт. Даешь преимущество продавцам со справками. А украинские налогоплательщики не обеднеют, если заплатят на 30% больше.

Союз Каїра і Москви: до чого призведе втручання Єгипту у лівійську війну

Коли стверджував, що "будь-яке пряме втручання Єгипту в Лівії розглядається в якості кроку, який наділений міжнародною легітимністю". З точки зору єгипетського президента, "це право засноване на необхідності захистити кордони Єгипту від терористичних угрупувань, допомогти лівійським братам у справі відновлення безпеки і стабільності, покласти край кровопролиттю серед лівійців як на сході, так і на заході, а також підтримати зусилля з припинення вогню і запуску всеосяжного політичного процесу під егідою ООН". Отак.

Санкції проти "Північного потоку-2": чим рішення американських конгресменів відгукнеться Росії та ЄС

"Росія намагається розвивати газопровід "Північний потік-2", аби здійснювати надмірний контроль над нашими європейськими союзниками. Я задоволений, що ухвалили поправку, яка накладає санкції на компанії, зайняті в його спорудженні. Ми повинні зупинити ворожу стратегію впливу Путіна", – написав у Twitter конгресмен-республіканець Стів Вомак. 

Суркис обошел грабли. Увольнение Михайличенко – единственно верное решение

Говоря о поражении от "Колоса" в заключительном туре, не забыл он и про "будем разбираться". Легендарная фраза, которую то и дело повторял Олег Блохин, от Михайличенко выглядела просто как троллинг фанатов. Для которых уже стало привычкой желать команде упасть как можно ниже – на любое дно, лишь бы Суркис сменил тренера.

Исследование: что на самом деле объясняет нашу любовь к кофе

Новая статья, опубликованная в Journal of Psychopharmacology, утверждает, что да. Николас Кораньи из Университета Йены и его коллеги обнаружили, что любители крепкого кофе именно "хотят" его – сильнее, чем он им "нравится".

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини