MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 грудня 2020

152 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 грудня (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила). 

Шабунін: Ключову відповідальність за треш із покаранням за брехню в деклараціях несе Разумков

Комітет Монастирського замість позбавлення волі за брехню в деклараціях таки проголосував за її обмеження, ще й задрав планку брехні до 9 млн. Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Віталій Шабунін, повідомляє UAINFO.org.

Нагадаю, що до рішення КСУ посадоці (зокрема й депутати) ризикували потрапити в тюрму на два роки за брехню в понад 500 тис. грн.

Завдяки Разумкову й Монастириському тепер вони за брехню в 9 млн "ризикують" потрапити в… гуртожиток. Ой, як же страшно!

Зеленский рискует получить "Налоговый майдан" – Deutsche Welle

Представители малого и среднего бизнеса Украины, едва сводящие концы с концами в условиях карантинных ограничений, могут стать движущей силой новых уличных протестов.

Об этом для Deutsche Welle пишет Сергей Руденко, передает UAINFO.org

Многотысячные акции протеста SaveФОП, проходящие под стенами Верховной рады, продемонстрировали, что следующий Майдан в Украине могут начать предприниматели. Попытка команды Владимира Зеленского усилить фискализацию бизнеса, который работает по упрощенной схеме налогообложения, вызвала волну негодования у ФОПов (C укр. ФОП - физическое лицо-предприниматель (ФЛП). - Ред.) Предприниматели, едва сводящие концы с концами в условиях пандемии COVID-19, готовы отстаивать свое право на существование даже путем уличных протестов. Власть, которая этого не понимает, рискует получить новый Майдан.

Міністерство охорони здоров'я не пропонуватиме запроваджувати локдаун до кінця року

Міністерство охорони здоров'я не пропонуватиме запроваджувати локдаун до кінця року. Як зазначила УП, натомість Максим Степанов заявив, що радитиме жорсткий карантин із перших чисел січня на три тижні, повідомляє UAINFO.org.

"Усі лікарі розуміють, що з кінця січня та протягом лютого очікується сезонний пік захворюваності на грип. Це призведе до серйозного навантаження на медичну систему, тому до цього періоду потрібно підійти з мінімально можливими цифрами захворюваності на COVID-19, із мінімальною кількістю шпиталізованих із COVID-19", – зазначив чиновник.

Волонтер Леся Литвинова: Государство должно работать в поте лица, а не наградами разбрасываться тем, кто это делает за него

«Пост не о ковиде, но важный для меня лично. Пожалуйста, почитайте внимательно. Начиная с 14 года я занимаюсь затыканием дыр и исправлением чужих косяков. Во всех направлениях. При том, что это у меня получается более-менее успешно, я осознаю, что делать этого нельзя. Можно подставить плечо государству в острой ситуации. Но нельзя делать за него его работу»,- об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет волонтер Леся Литвинова, информирует UAINFO.org.

«Можно помочь человеку с поломаной ногой добраться до травматолога. Но нельзя дать ему костыль и обезбаливающее и оставить там же, где он сидит. Иначе нога у него срастется криво. Если срастется. Или он умрет от сепсиса, например. Всяко бывает.

То, что мы делаем - костыль. И обезболивание. И это не приведет ни к чему хорошему в долгосрочной перспективе. Да, сохранит некоторое количество жизней. Но не повлияет на систему. А, возможно, усугубит бездеятельность тех, кто принимает решениия.

Василий Рыбников: В гостях у Юзика

В Украине свирепствует интеллектуальный локдаун Давид Арахамия. Руководство государства тайно перебралось в самое безопасное место страны - на кухню к Юзику. Президент Владимир Зеленский не теряет надежды научить украинцев есть поменьше соли и побольше овощей.

Об этом пишет Василий Рыбников для Цензор. НЕТ, информирует UAINFO.org.

- Кривбасссссссс! Юзиииикккккк! Третьяковаааааааа! - закричал Зеленский, пытаясь обнять названных персонажей за плечи, но руки были коротки. - Люблюююююю!

Ермак из противоположного конца кухни издал серию фотографических щелчков и с удовольствием заценил получившиеся кадры. На кадрах Зеленский, Юзик и Третьякова сидели за кухонным столом, щедро уставленным куриными окорочками, майонезом, майонезными салатами, обветренными колбасными обрезками, майонезом, крабовыми палочками, майонезом и майонезом. С футболки Юзика свисала цепура, Третьякова облачилась в обтягивающую водолазку под цвет штор. Со штор свисал ценник...

Ексберкутівця Шаповалова, обвинувачуваного у злочинах проти Майдану, поновили на посаді із виплатою коштів за дні "вимушеного прогулу"

Колишнього командира роти харківського підрозділу "Беркуту" Віктора Шаповалова поновили на посаді у правоохоронних органах.

Таке рішення ухвалив Харківський окружний адміністративний суд, інформує UAINFO.org з посиланням на hromadske.ua

Колишній беркутівець позивався до Міністерства внутрішніх справ України та Нацполіції у Харківській області з вимогою визнати незаконним його звільнення, поновити його на посаді та виплатити середню зарплату за час "вимушеного прогулу".

Так, суд постановив поновити Шаповалова на посаді командира оперативної роти № 2 батальйону міліції громадської безпеки особливого призначення ГУ МВС у Харківській області, з якої його звільнили у листопаді 2015 року.

Якби 1991-го виграв Чорновіл, зараз жили б не "як у Польщі", а в новому СРСР – історик

1 грудня – і знову почався стогін: "От якби в 1991 році виграв Чорновіл… Ми б жили, як у Польщі… Краще, ніж у Польщі! Ми би провели люстрацію комуняк! Ми б мали своїх Бальцеровичів і реформи…"

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Олександр Зінченко, повідомляє UAINFO.org.

Це якісь надто оптимістичні нарікання.

Це якийсь оптимістичний песимізм: тобто ці люди бідкаються, але бідкаються оптимістично, мовляв, могло би бути краще! Чого це ви собі так вирішили?

Його музика не полишить нас ніколи. Помер видатний композитор Володимир Губа

3 грудня 2020 року помер видатний композитор, член НСКУ та член Національної спілки композиторів Володимир Губа.

Про це у Facebook повідомив заслужений діяч мистецтв України та лауреат Державної премії України ім. О. Довженка, Сергій Тримбач, інформує UAINFO.org.

"Учора надвечір Володимир Петрович Губа вирішив попрощатися з цим світом. Ні, смерть була природньою, просто важка й тривала хвороба надто виснажила його... 22 грудня композиторові виповнилося б 82 роки. Жаль, невимовно жаль", – - написав Тримбач.

Володимир Губа є автором музики до багатьох фільмів видатного рівня – "Камінний хрест", "Захар Беркут" та інші фільми Леоніда Осики, "Каштанка" Романа Балаяна, "Всюди є небо" та "Іду до тебе" Миколи Мащенка, цикл анімаційних фільмів про козаків, документальні стрічки... Театральні вистави.

Фільм-сенсація: найкращий хокеїст усіх часів визнав, що є українцем

Рідко даю поради, але той випадок, коли не можу змовчати. Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Вахтанг Кіпіані, повідомляє UAINFO.org.

Був на допрем'єрному показі документальної стрічки "Юкі", яку придумав і зробив із невеликою командою Володимир Мула. Це фільм-сенсація.

Спойлер – найвидатніший гокеїст всіх часів і народів Вейн Грецкі нарешті без обмовок зізнається в тому, що він українець. Іван Грецький. Це просто вау.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини