MENU

Ми не маємо права закривати очі на те, що дух Майдану сьогодні намагаються змінити

446 2

 Ми не маємо права дозволити дискредитувати Майдан і пам'ять про Загиблих, нікому. Ми не маємо права закривати очі на те, що дух Майдану сьогодні намагаються змінити. Хлопці, пора додому.

Це мають сказати кияни, які були головним колективним Ангелом - Охоронцем Майдану. Додому. Зберемося в дні, важливі для нас - на День незалежності, в дні пам'яті Наших Хлопців.

А сьогодні- вас чекає Нацгвардія, мобілізаційні загони, ваші родини, міста і містечка. Не смійте ганьбити Майдан бійками і пиятикою. На справжньому Майдані цього не було.

Я дуже ціную всіх, хто був на Майдані і був там героями. Але чиновничі кабінети і зовнішня війна вимагають інших якостей. Я до останнього сварился навіть з друзями, що, мовляв, в стані війни міняти представників силового блоку - це не зовсім ефективно.

Але сьогодні я хочу звернутися до свого колеги Арсена Авакова з проханням подати у відставку. Там зараз має бути жорсткий професіонал, силовик, людина з досвідом.

Остання крапля: заява Арсена Борисовича, що вибори відбудуться там, де це буде можливо... Ви що ? Ми всім миром б'ємося за високу легітимність виборів, а ви робите заяви, що грають на руку Москві. Це ж іх сценарій- окромсані урізані вибори, аби верещати на весь світ про нелегітимність президента.

Завдання силовиків- забезпечити безпеку виборчого процесу, а не шукати шляхи відступу. Те ж саме стосується деяких членів РНБО, некомпетентність і самолюбування яких стають просто непристойними.

Друзі, майте честь - і це відновить довіру і до вас, і до влади. Всі розуміють, що важко- тому дайте місце професіоналам, будь- ласка.

Iryna Gerashchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини