MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 серпня 2015

1824 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 3 серпня

Сьогодні трьохстороння контактна група в Мінську має представити план «демілітаризації Широкина»

Наше вище військово-політичне керівництво стверджує, що висоти ніхто не віддасть, вони залишаться під контролем ЗСУ. Це чудово. Однак щоб уникнути непотрібного резонансу, розроблений «план демілітаризації Широкина» не завадило б ДО цієї самої «демілітаризації» показати українській громадськості. Бодай у тій частині, що запевнить: Маріуполь ми не «здаємо».

Думка: Судді Конституційного суду завжди були заручниками президента

Гіпертрофована гнучкість хребта чиновників не завжди є хорошою рисою. Для профілактики остеохондрозу це, може, й потрібно, але для впровадження реформ – аж ніяк. В Конституційному Суді, як і, до речі, в ЦВК, наразі залишились не просто старі кадри. Там залишились отруйні кадри. Все, до чого б вони не торкались, перетворюватиметься на тлін.

NewЕasternЕurope: Путин загнал Россию в угол

В то время как Европа пока воздерживается от блокирования российской стороне доступа к SWIFT – системе межбанковского клиринга, что можно сравнить с нанесением «стратегического ядерного удара», меры, которые готовы применить американцы, равнозначны «тактическому ядерному удару».

Калейдоскоп российского безумия: пармезан – больше не сыр, теперь он враг РФ

Власть либо гонит на границу передвижные крематории и на полном серьезе сжигает в них пармезан под телекамеры в прямом эфире, желательно предварительно избив его ногами, либо трон под ней просто рушится. ... Так что борьба с сосисками будет самая настоящая. Всамделишная. Беспощадно уничтожать, не отдав ни пяди земли русской.

Карикатура художника Миколи Гавриловського: підпалюючи вражі «пармезани», Путін водночас удовольняє потребу свого миру, того, що «рускій», у жерті з лопати

Воинская часть №89462 в Новочеркасске ну очень похожа на ширму для «ДНР/ЛНР»

Вообще практика использования фиктивных номеров частей или почтовых индексов не нова для российской и советской истории. ... Российская военная машина может делать любые уровни секретности, но рано или поздно вся информация по крупицам складывается в общую картину российской агрессии против Украины.

Коли 4 = 9, або Радикальна арифметика Вощевського: як віце-прем'єр незаконно забудовує один із Печерських пагорбів. ФОТО

Тепер спробуємо пожалітись у Державну архітектурно-будівельну інспекцію на волюнтаризм, свавілля та очевидне порушення всіх мислимих норм при будівництві дев'ятиповерхівки замість дозволених чотирьох поверхів. І побачимо, що громадяни раніше вже звертались у цю контору саме щодо цієї новобудови.

Бабуся Люда – 86-річна волонтерка. ФОТО

У рідному селі бабуся вирощує квіти і різну городину, продає це в Дніпропетровську і всі зароблені гроші витрачає на допомогу бійцям. Вона варить супчики і возить їх пораненим у лікарню імені Мечникова. Решту часу бабуся Люда проводить у місці, що стало вже у певних колах мало не культовим. Воно, як і однойменна група у Фейсбуці, називається «Вокзал Днепр».

Симптомы, подтверждающие провал курортного сезона в Крыму

Розенбаума концерт отменили, видя спрос на билеты, та же участь постигла второй концерт Киркорова, при том, что первый практически не вышел организаторам в ноль. Любимая группа рыбьеглазого недофюрера «Любэ» два дня назад не продала половины зала, от чего директор площадки прибегнул к методике создания суррогатного аншлага.

Кавказцы обломали рога российским десантникам в день ВДВ. ВИДЕО

Причиной конфликта стало громкое исполнение песен подвыпившими десантниками. Строители, работавшие рядом, высказали свое мнение по этому поводу сделав несколько замечаний, после чего завязалась драка.

Скажи, хто твій кумир: Данило Галицький VS Олександр Невський

Пізніше потомки Невського продовжать цю славну традицію – будуть татар одне на одного наводити та очі одне-одному виштрикувати. Держава, створена потомками Невського, виявилася живучою саме завдяки тому, що правителі її готові були терпіти будь-які приниження і побивати власних родичів заради влади і виживання.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини