MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 листопада 2015

2527 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 18 листопада

Парламентське беззаконня ad hoc

Давній латинський термін ad hoc ("для цього випадку") знайшов своє відображення в Законі Україні «Про Регламент Верховної Ради України». Це можливість для парламенту прийняти рішення про одноразове відхилення (ad hoc) від процедури, передбаченої Регламентом ВР. Як приклад, для прискорення розгляду невідкладних питань або для більш тривалого опрацювання складних законопроектів.

Як Юра Єнакіївський розкрадає "Азовмаш"

Фактичний власник "Азовмашу" Юрій Іванющенко (відомий кримінальний авторитет на прізвисько "Юра Єнакіївський") вже другий рік ховається в Монако. Акціонерами Azovmashinvest Holding limited виступають три кіпрські контори з єдинj. адресою.

Пенсійне здирництво замість пенсійної реформи

Єдина реформа, що дійсно змінила ситуацію на краще, – це система пенсійного страхування, запроваджена 1 січня 2004 року. Вона передбачає наявність трьох рівнів пенсійного забезпечення: державного солідарного, державного накопичувального та недержавного страхового. Одночасно з цим мінімальна пенсія за віком встановлювалась на рівні 20% від середньої зарплати по країні.

У суді над Лукаш побили Добкіна. ВІДЕО

Чоловік обурився позицією Добкіна під час Майдану і вимагав від політика "вибачитись перед людьми".

Новий український літак Ан-178 виконав найдовший за програмою політ

В НАТО літаки "Антонов" відомі під іншими назвами. Наприклад, Ан-2 зветься "Colt" (Лоша), Ан-22 – "Cock" (Півень), Ан-124 – "Condor" (Кондор), Ан-225 – "Cossack" (Козак). В американській класифікації ці літаки вважаються транспортними, що обумовило заглавну літеру "С" в цих назвах, яка походить від слова "сargo" (вантаж).

Імітація демократії: як голови ДФС і податкової міліції з айтішниками розмовляли

Голова ДФС Роман Насіров

Податкова працює за методичками Азарова. "Податкове навантаження" від Насірова звучало 14 разів. Були заклики його витримувати. Це сплачені податки до обороту. Немає в податковому кодексі такого терміну і такого відсотку, це азарівські "прийомчики".

У Кривому Розі ще нічого остаточно не вирішено, бій триває – політолог

Той, хто вже вважає себе мером, а саме Юрій Вілкул, повинен бути більше всіх зацікавлений у такому перерахункові. В іншому випадку, якщо він стане мером, сумніви в його легітимності назавжди збережуться, і це буде постійно дестабілізувати ситуацію в Кривому Розі. Більше того, про нього будуть постійно говорити в контексті сумнівних результатів виборів, і на користь його іміджу це не піде. Перерахунок повинен відбутися.

Пам'яті Голодомору. Були ті, хто говорив правду. Щоб світ знав...

Завдяки їх зусиллям вдалося зберегти інформацію про один із найстрашніших злочинів в історії людства – Голодомор. Через багато років ця інформація стала однією з причин краху комуністичного режиму, на руїнах якого постала незалежна Україна. Таким чином у повній мірі реалізувалася євангельська істина "Пізнайте правду і вона зробить Вас вільними".

Матвієнко: На цих виборах країна отримує більш-менш чітку і зрозумілу політичну систему

Коли говориться про кількість мандатів, то йдеться як про мандати кандидатів, які висунуті безпосередньо політичними партіями, так і про самовисуванців.

Як американські дипломати втерли носа російським пропагандистам

В амерканському посольстві на недолугу російську підробку відповіли добірним тролінґом: оприлюднили лист-вигадку на своїй сторінці в фейсбуці із виправленими помилками – прикметно, що їх було досить багато, до того ж, вельми грубих – й додали дошкульний коментар російською. Звісно, на відміну від фантазерів з "Известий" обійшлися при цьому без хиб.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини