MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 січня 2016

2068 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 20 січня

"Газпром" втрачає Україну – економіст

Втрата України як найбільшого споживача є для "Газпрому" досить болючим процесом. У Центральній та Східній Європі наша країна традиційно була одним з найбільших ринків для російського газового монополіста, незважаючи на те, що були проблеми з розрахунками. Крім того, проблеми з енергозалежністю України завжди трансформувалися у вирішення якихось політичних питань Росією.

Нардеп Парасюк у Львові керував автомобілем без посвідчення водія

За кермом автомобіля був нардеп Володимир Парасюк. Окрім того, патрульні виявили, що він не мав при собі посвідчення водія. Відтак на нардепа склали адміністративний протокол про два правопорушення – за порушення вимог дорожнього знаку та за керування автомобілем без посвідчення водія.

Чому росіяни не беруть участь у засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи

Можна відзначити, що надавши схвальний відгук про стан виконання Україною плану дій щодо безвізового режиму ЄС фактично назвав низку сфер в царині держуправління в Україні, які були реформовані аж до досягнення критеріїв ЄС. А це зобов"язує.

Найтяжче було очікувати наступ – "кіборг" Андрій про бої під ДАПом. ВІДЕО

Здобутком цієї війни вважає своїх побратимів. Ні, він називає їх братами. Всю свою роту. І розповідає про їхнє спільне життя по поверненню, про те, що робити, коли страшно і що було б з аеропортом і з ними, якби бетон вистояв.

Що потрібно для російсько-українського примирення

Примирення можливе лише у випадку безумовного визнання російською владою своєї агресії проти України, визнання вини у скоєному. До цього ні про яке примирення на рівні міждержавних відносин мови бути не може.

На лінії вогню: оператор Анатолій Мартиненко більше двох років живе без нирок. ОНОВЛЕНО

Наш фронт – це гемодіаліз, одне з найтяжчих лікарняних відділень. Наш тил – це дім, де ми лише ночуємо. І то не завжди. І там, і там потрібно бути універсальними солдатами. А ще великими оптимістами, незважаючи ні на що. Для того, щоб ділитися своєю життєвою енергією з татом. Щоб він просто жив. Тому що в нього немає нирок. А всі інші органи в аварійному стані.

Проїзд "зайцем" у транспорті Варшави – задоволення не з дешевих. ВІДЕО

Варшавські зайці – непрості зайці. Ідейні трапляються. Познайомився якось з одним на книжковому складі. Анархіст, борець з корпораціями. Поляк з-під Білостока. Працював охоронцем на складі. Одним із варіантів своєї боротьби з корпораціями він обрав проїзд без квитка у громадському транспорті.

Тоді ми зрозуміли, що вже ніколи не буде так як раніше – бої на Вогнехреща. ВІДЕО

Україні потрібен час і простір для маневру, щоби пройти між двох геополітичних вогнів – політолог

Україні треба пройти між двох вогнів - з одного боку, потрібно не погіршувати відносини із Заходом у разі публічного невиконання Києвом Мінських угод, з другого боку - необхідно уникнути їх одностороннього виконання, зокрема, у частині виборів на окупованих територіях.

Водохреща: купатися чи не купатися?

Щоб не було як з тими ж колядками і ялинкою, які нерозумні "ревнителі благочестя" теж таврували як "язичництво" та боролися з ними. Так, є і язичницькі колядки, і язичницьке розуміння ялинки – але це не перешкода колядками та ялинкою славити Різдво Христове!

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини