MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 листопада 2018

8734 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 20 листопада

Політична хвороба "хохлізму" іноді здається невиліковною – Портников

Лізуть, як мухи на лайно. А потім вчать нас життю, закликають боротися з корупцією, викривають і виховують. Не треба! Із себе почніть. Не вступайте в лайно. Тому що політична повія, яка говорить про моральність і боротьбу з будь-чим – від корупції до фальсифікації – це те ж саме, що воша, яка говорить про гігієну. Якщо не вилікуєш коросту колабораціонізму – ніяка вода тобі не допоможе, навіть свята.

Добра звістка з Опоблоку: нам щастить із реваншистами

Виключення колишнього очільника фракції "Опозиційного блоку" Юрія Бойка й колишнього голови адміністрації Януковича Сергія Льовочкіна з їхньої рідної фракції може викликати здивування. До виборів – і президентських, і парламентських – залишилися вже не роки, а місяці, а фракція реваншистів розкидається своїми провідними членами. Нам із ними просто щастить. Щастить, що вони – такі.

Як соціальна допомога перешкоджає успішності України

Половина населення, яка сидить на соціальних виплатах, обиратиме популістів, які обіцятимуть ці виплати зберегти або збільшити. Оскільки "безкоштовних сніданків" не буває, збереження соцвиплат відбуватиметься за рахунок тих сумлінних платників податків, які ці витрати покривають. Є ризик потрапляння до замкненого кола, коли все більша частина людей втрачатиме стимули до ефективної праці, приєднуючись до споживачів соцвиплат – електорального поля популістів. Тих, хто своїми податками покриває ці соціальні виплати, буде все менше.

10 фактів про російського генерала Прокопчука, який може очолити Інтерпол

Уродженець України, який зробив карколомну кар’єру в Росії, за крок до крісла директора Інтерполу. 21 листопада Олександр Прокопчук може очолити цю структуру. За даними Геращенка, наприкінці 1980-х років Прокопчук був співробітником першого відділу управління РТ ПГУ КДБ СРСР. Працював під прикриттям Інституту російської мови імені Пушкіна, займався розробкою перспективної агентури серед студентів зі США та Європи. 1991-го його перевели до "американського" відділу Першого головного управління КДБ. Шпигував проти США.

Уроки сторічного ювілею: як було занедбано великі можливості 1918-го

Сторічний ювілей війни – добра нагода поміркувати про те, як було занедбано великі можливості того часу. Нам не слід повторювати цих помилок. Вшанування пам’яті про 1918-й стане неповним, якщо не згадати про тих, кому пощастило менше. Якби перебіг історії склався трохи інакше, мапа Європи та й моторошні події наступних десятиліть були б зовсім не такими.Деякі країни здобули 1918 року самостійність лише для того, щоб її втратити пізніше. Серед них Вірменія, Азербайджан і Грузія на Кавказі, а також Білорусь та Україна.

Ким Кремль може замінити Гундяєва й чому. ФОТОФАКТ

І не лише тому, що м. Тихон справді вірить у "руский мір" і щиро протистоїть "безбожному Заходові" (на відміну від п. Кирила, який Захід насправді любить, а "рускім міром" послуговується лише як технологією для поширення своєї влади). І не тому тільки, що Тихон багато років був очільником монастиря на Лубянці, поруч із Путіновою alma mater – комплексом КГБ-ФСБ, і тому часто іменується путінським духівником. І навіть не тому, що на відміну від сотень інших високих чинів імперії він справді любить Путіна й має його за благо для Росії.

Сім речей, яких не слід купувати цієї Чорної п'ятниці

Наближається важливий день у нашому житті. Ні, я не про весілля і не про Новий рік. Настає Чорна п'ятниця, сакральний день суспільства споживачів, коли потрібно хоч щось купити. І неважливо, знадобиться вам це чи ні, головне, щоб дісталося зі знижкою. Хоча й дисконт не завжди справжній, і сама річ не надто придатна, а все одно важко не піддатися на давні добре відомі трюки продавців дешевого щастя. А якщо взяти голову в руки та й відмовитися купувати розпродажну абищицю, яка не дасть вам нічого, крім ілюзій і майбутнього клопоту?

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини