MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 травня 2019

2336 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 травня

У Верховній Раді зареєстрували проект постанови із датою інавгурації Зеленського

Згідно із законом про вибори президента, новообраний президент набуває повноважень з моменту складення присяги українському народу на урочистому засіданні Верховної Ради, після чого ЦВК вручає йому посвідчення президента України.

Сенченко: Коломойский в интервью дал дополнительные аргументы Путину

Все российские зомбоящики и пропагандистские интернет-ресурсы ликуют: олигарх Игорь Коломойский в интервью журналистам Bihus.Info заявил, что считает войну на Донбассе внутренним гражданским конфликтом.

Atlantic Council: Що не так з українською економікою?

Нині Україна – найбідніша країна Європи. Згідно з МВФ, Україна обійшла Молдову серед найбідніших країн Європи, оскільки її ВВП на душу населення у 2018 році склав $2,963, що на 8% менше молдавського. Ці цифри можна підняти багатьма способами. Можливо, про половину української економіки не звітують в офіційній статистиці й ціни в Україні настільки низькі, що за один долар тут можна отримати значно більше, ніж у будь-якому місці.

Та все ж, економічний ріст сягав близько 3% останні три роки, і МВФ передбачає подібні темпи навіть у довгостроковій перспективі. Бідна країна з макроекономічною стабільністю та відкритими доступом до великого європейського ринку мала би стабільно зростати на 7% щорічно.

Сповідь продавця: чому не варто купувати техніку в кредит

Якщо дуже хочеться щось придбати, а грошей на омріяну покупку немає – завжди є кілька виходів: продати улюблену нирку, позичити грошей у кума, або просто взяти кредит у банку...

Даремні сподівання. Україні буде складно довести в Гаазі, що Росія фінансує тероризм

У публічній площині сьогодні вкрай мало інформації про те, як просувається ця справа в Міжнародному суді у Гаазі. Після вступу на посаду нового президента України Володимира Зеленського можна сподіватися на те, що з’явиться більше інформації на цю тему. Поки що МЗС України не надто намагається інформувати громадськість про те, що відбувається. Ми чули тільки прогнози про те, що двох років буде достатньо для завершення цієї справи, але пройшло вже більше часу...

Одна з головних і найкраще збережених фортець Закарпаття. ФОТО

"У замку діють мої закони і правила. Присягніться, що дотримаєте їх! Треба йти за мною і слід у слід і нікуди не звертати. Адже з настанням темряви різні часи і виміри стикаються, легко в них загубитися. Клянетеся? Гаразд, за мною!" – запрошує провідник у замок.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини