MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 червня 2019

684 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 червня

Зеленський скасував понад 60 указів, які заважали розвитку бізнесу

"Скасовано мінімальний розмір оплати послуг нотаріусів. Тепер нотаріусам можна буде платити менше 1% від вартості нерухомості. Ринок нотаріальних послуг є дуже конкурентним, а наявність такого "бонусу" його викривляла та призводила до виникнення "сірого" ринку, коли якась частина платежу повертається клієнтові "під столом", – зазначила вона, запевнивши, що тепер вартість оформлення операцій із нерухомістю знизиться.

Ахметов погодився скасувати "Роттердам+", – Зеленський

"Це якраз той випадок, коли заміна плюсу на мінус дає Україні плюс. Хоча у разі введення з 1 липня нового ринку електроенергії ця формула сама втратить свій сенс", — заявив Зеленський.

Напередодні представник президента у Кабміні заявляв, що формула "Роттердам+" не діє в Україні з кінця травня.

Вибачте, Ваша Святосте, але ми обираємо шлях вперед – священник

Патріарх особисто для мене був, є і залишиться авторитетом. Я вмію пам'ятати добро, але. Я не сумнівався до останнього, що все налагодиться, допоки не почув однієї фрази. На тезоіменитстві Блаженнішого Митрополита Епіфанія, до Патріарха підійшов один з архієреїв, привітавшись сказав:  "Ваше Святосте, ми Вас любимо!".

Глава парламента Грузии ушел в отставку после протестов

На выполнение своих требований участники акции дали властями один час, после истечения которого они начали штурмовать здание парламента Грузии. Им почти удалось прорвать полицейский кордон, но в итоге полиция смогла вытеснить участников акции на улицу.

"Газпром" лишен возможности разрабатывать крупнейшее газоконденсатное месторождение в мире

Тот самый случай, когда санкции помогают "развиваться" гибридной экономике. Причём в одной из немногих отраслей, которые приносят бюджету ещё хоть какой-нибудь доход.

10-годинний робочий день втричі збільшує ризик інсульту – дослідження

Науковці вивчали вплив робочої сфери на серцево-судинне здоров’я. Було встановлено, що в осіб, які працювали по 10 годин або більше протягом щонайменше 50 днів на рік, ризик інсульту підвищувався на 29%. Ті, хто хронічно перепрацьовував протягом 10 років або більше, мали ще вищі показники ризику крововиливу – до 45%.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини