MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 9 січня 2020

525 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 9 січня

Зеленський записав звернення у зв’язку із авіакатастрофою українського "Боїнга". ВІДЕО

"Ранок 8 січня 2020 року став чорною сторінкою в історії і України, і всього світу. Мої щирі співчуття родичам і близьким одинадцяти загиблих громадян України: Володимира Гапоненка, Олексія Наумкіна, Сергія Хоменка, Катерини Статнік, Ігоря Матькова, Марії Микитюк, Дениса Лихна, Валерії Овчарук, Юлії Сологуб, Олени Малахової та Ольги Кобюк", – заявив президент і пообіцяв, що їхнім родинам держава надасть усю необхідну допомогу.

Данилов: "Вивчаємо версію ураження українського "Боїнга" зенітною ракетою російського ЗРК "Тор" та терористичного акту"

До складу комісії включено фахівців, які беруть участь у міжнародному розслідуванні атаки російських військовослужбовців на малайзійський "Боїнг" МН-17 17 липня 2014 року в повітряному просторі України, а також в експертизі фрагментів російської зенітної ракети "Бук", яка збила малайзійський літак.

Авиакатастрофа МАУ: три вызова для Украины

Расследование трагедии предполагает рассмотрение всех версий: начиная от неисправности самолета до подрыва террористами, сбития иранскими силами, либо столкновения с американским беспилотником, которых в воздушном пространстве Ирана (особенно после ракетных ударов по базам США в Ираке) могло быть достаточно.

То, что мы видим – это курс на Приднестровье, – Казанский о новогодних облавах в "ДНР"

Вот рассказ дончан, попавшихся одному такому патрулю в Рождество. На праздники боевики сделали населению ОРДЛО "подарок" – отменили комендантский час. Люди уж было обрадовались, но на практике отмена КЧ обернулась усиленным террором обычных прохожих.

Европа и Россия будут искать пути для достройки "Северного потока-2" – Корольчук

Президенты России и Турции – Владимир Путин и Реджеп Тайип Эрдоган – запустили работу газопровода "Турецкий поток", в результате чего снижение транзита через Украину в балканском направлении в этом году составит порядка 15 млрд кубометров (Болгария, Турция и другие страны в этом регионе уже не получают газ через нашу страну).

Лукашенко показывает, что он как бы наравне с Путиным, а не его вассал – политтехнолог

Думаю, Лукашенко больше говорит касательно инициатив об общем с РФ правительстве, которые уменьшают его монопольное влияние на экономику и политику в Беларуси. Но в то же время экономически Беларусь отходить от России не будет. Слишком много у них связей на уровне экспорта-импорта.

Сазонов: Московские попы – так себе посредник. Сивохо либо вообще не владеет вопросом, либо откровенно лжет

Советник секретаря СНБО Сергей Сивохо сделал хорошее дело. Привез детей из Красногоровки (под контролем Украины, но на самой линии разграничения под Донецком) в Киев на Рождество. Дети погуляли, потом поехали в Тернополь. Те самые дети, которые по звуку прилета различают калибр лучше, чем "уставшие в Киеве от войны" визуально. Респект, без вопросов. Но потом Сергей Анатольевич открыл рот и все опошлил хуже поручика Ржевского.

В аеропорту Тель-Авіва у Boeing 737 при зльоті загорівся двигун. ВІДЕО

Інцидент стався у ніч на середу, 8 січня. На борту лайнера перебувало понад 100 пасажирів – усі громадяни Ізраїлю. Літак Boeing 737 прямував з аеропорту Бен-Гуріон до столиці Руанди Кігалі.

Правовласники спадщини Девіда Боуї оприлюднили рідкісну версію однієї з пісень виконавця. ВІДЕО

Пісня була записана в Нью-Йорку під час репетиційної акустичної сесії в листопаді 1996 року. 8 січня 1997 року, в день 50-річчя Боуї, цей запис пролунав в ефір ВВС.

Після святкового олів'є, або Чотири поради, як зупинити старіння

Постійно підвищений рівень інсуліну лише стимулював утворення і відкладення жиру всюди, де лише можна, і в результаті клітини перестали на нього нормально реагувати. Підшлункова залоза мала подвійне випробування: утворювати багато інсуліну і не зігнутися під впливом алкоголю, який випивався "за здоров’я".

Олександр Усик назвав топ-5 найкращих боксерів незалежно від вагової категорії

На перше місце Усик поставив українського боксера та свого друга Василя Ломаченка, на друге – Сауля Альвареса. Третю позицію Усик віддав Теренсу Кроуфорду, а четверту – Ерролу Спенсу. Замкнув п’ятірку найкращих за версією боксера Деонтей Уайлдер.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини