MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 січня 2020

725 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 13 січня

Обухов: Все, что происходило в Омане, давно известно в Лэнгли, хотя, вполне возможно, неизвестно в СБУ

Дело в том, что играть роль президента и быть им, этот как нюхать колбасу и есть колбасу. Большинство украинцев решило, что Зеленский в образе Голобородько это их президент и он будет работать также, как в кино! С чем их и поздравляю. Они круто ошибались.

Президент підписав закон про відповідальность за "кнопкодавство"

Закон запроваджує кримінальну відповідальність за умисне голосування парламентарем на пленарному засіданні Верховної Ради замість іншого народного депутата (неособисте голосування). Таке діяння каратиметься штрафом від 3 тис. до 5 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Окупанти відпустили кримськотатарську активістку, відтак знову затримали її

Дочку фігуранта "справи "Хізб ут-Тахрір" раніше затримали сьогодні, 13 січня, на адміністративному кордоні з окупованим Кримом разом із матір'ю Наджиє Аджи-Мамутову, яку згодом відпустили. Натомість активістку "Кримської солідарності" вивезли до відділку окупаційної так званої "поліції".

Предполагаемые мотивы уничтожения Боинга рейса PS-752: две основные версии

Официальное взятие Ираном ответственности за сбитый украинский Боинг Boeing 737 рейса PS752 значительно облегчает задачу по расследованию этого жуткого, особо тяжкого, международного военного преступления. Теперь главной задачей остается выявить реальных организаторов этого преступления, а затем привлечь их к ответственности.

Євроінтеграція банківських рахунків: що таке стандарт IBAN і навіщо це потрібно

Спочатку IBAN було призначено для стандартизації міжбанківських платежів на території Європейського Союзу. Наразі цей стандарт використовують більш ніж у 60 країнах світу, до яких незабаром приєднається й Україна.

Каспрук: "Не можна відв’язувати Путіна від "міжнародного стовпа ганьби"

Путін розбив шлях до повної капітуляції України на проміжні етапи. І якщо навіть Зеленський погодиться на всі висунуті Москвою політичні, економічні, військові, культурні і мовні вимоги, то це лише спонукатиме кремлівців до висування все нових і нових безпідставних претензій до України.

Цукерберг рассказал, каким он видит мир в ближайшие 10 лет

Цукерберг полагает, что высокое развитие технологий позволит людям успешно выполнять их работу с любой точки мира и не нужно уже будет переезжать в крупные города, чтобы получить хорошую должность и высокую зарплату.

Трамп в этом году может сократить американское присутствие в Афганистане – чиновник

"Мы снова оказались в ситуации, когда ведем переговоры с талибами. Афганские силы работают лучше, и, я думаю, что в ближайшее время мы будем в состоянии, независимо от того, будет ли достигнуто это соглашение, сократить наше военное присутствие в Афганистане", – сказал О’Брайен.

Мовна деколонізація України. Чи спалив би себе Олекса Гірник сьогодні?

На глибоку пам’ять українців заслуговує, наприклад, Петро Калнишевський. У Києві українським патріотам пощастило перейменувати вулицю чекіста Майорова на вулицю Петра Калнишевського. На цій вулиці Фонду імені Петра Калнишевського вдалося поставити пам’ятник замордованому на Соловках російським царизмом останньому кошовому Запорізької Січі. Кінорежисер із Сум Володимир Савельєв готує фільм про Петра Багатостраждального.

Самобутня українська художниця, що вразила Пікассо

Марія Примаченко – це художниця, яка віднайшла свій особливий стиль в живописі його називали – «наївне мистецтво» та прославила Україну своїми чудернацькими та фантазійними тваринами, живописно-яскравими квітами та пейзажами. Її картини експонувалися у Франції, Канаді, Польщі, Німеччині та в інших країнах. Давайте частіше згадувати талановитих українців та пам’ятати їх творчість.

Ольга Харлан обіграла росіянку у фіналі Гран-прі у Монреалі

На шляху до "золота" Харлан також подолала Марго Ріфкісс із Франції (15:7), Норікі Тамарі з Японії (15:7), американку Маріель Загуніс (15:8), француженку Сару Бальцер (15:7) та китаянку Шао Яці (15:14).

Українські гранди перетримують своїх футболістів – тренер

Кілька років тому Денис Гармаш був гравцем збірної, брав участь в Євро-2016, стабільно виступав за "Динамо", а тепер переходить у маловідомий клуб в Туреччині. Це свідчення того, що дуже часто наші українські футболісти просто переоцінені. В Європі не так багато українських гравців, які реально досягли успіху. Нашим грандам потрібно раніше розлучатися з вихованцями, щоб вони мали шанси проявити себе у Європі.

Звичаї та традиції святкування Старого Нового року

Якщо в ніч з 31 на 1 січня вам не вистачило веселощів і забав, ви можете відзначити свято ще раз. До речі, для багатьох віруючих людей Старий Новий рік є більш яскравим святом, ніж звичайний Новий рік, оскільки пишні застілля дозволені виключно після закінчення Різдвяного посту.

К мясу и сложным углеводам: в какие блюда необходимо добавлять уксус и в чем его польза

Органические кислоты, например уксус или лимонный сок, обладают способностью снижать образование конечных продуктов гликации. Достаточно мариновать мясо в течение часа перед жаркой, и количество AGE продуктов достоверно уменьшится (главное, не добавляйте сахар в маринад, а вот другие ингибиторы, как, например, розмарин – отличная идея). А еще лучше – минимум жаренного.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини