MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 червня 2015

2999 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 26 червня

Конституціна реформа: як здійснити децентралізацію в Україні

Так і у нас, членів Конституційної комісії, є сумніви і запитання. Але в режимі постійної розмови з різними і, що ще важливіше, непідготованими, аудиторіями, є можливість краще відчути зміст. Чого нам бракує? Часу, волі, сміливості, експертизи?

Яресько обратилась к украинскому народу из-за проблем с внешними кредиторами

Не смотря на это, Правительство Украины ищет возможности для интенсификации переговоров со Специальным комитетом кредиторов. Правительство стремится найти решение, которое будет удовлетворять все стороны, обеспечит решение проблемы неприемлемого долгового бремени и поможет восстановить экономический рост.

Дорога в ад: впечатление от поездки в Горловку

Я поняла: если есть дорога в ад, то мы по ней проехали. Нам повезло – мы вернулись через тройку дней в рай, где люди улыбаются, где можно ходить, не боясь в семь вечера, где можно свободно дышать и разговаривать, где есть закон и порядок. Пусть не идеальный, но он есть!

Капитуляция России может быть только безоговорочной, никаких промежуточных результатов Запад не примет – мнение

Обама, который и стоит за продолжающимся удушением России, совершенно точно не будет ограничиваться Донбассом, а продолжит давить ситуацию и после того, как Москва выполнит все условия капитуляции по нему. Капитуляция может быть только безоговорочной, и никаких промежуточных результатов Запад не примет.

Як уникнути спекуляцій поділу українців на російськомовних та україномовних

Тих, хто поважає статус української як державної, і тих, хто де-факто використовує російську як «другу державну», демонструючи неповагу до етновизначальних характеристик титульної нації. Так буде набагато простіше, ніж заглядати кожному на кухню, фіксувати, якою мовою він там спілкується, і потім робити свої суб'єктивні, умоглядні висновки.

Пойдёт ли Путин «верной» северокорейской дорогой – первые шаги уже сделаны

Что в такой ситуации может сделать путинский режим? Только идти по северокорейскому пути, когда нищая жизнь воспринимается, как норма, а в информационно-пропагандистском пространстве нам рассказывают о том, что мы впереди планеты всей. В той же Северной Корее руководство как минимум дважды в неделю «обрушивает на Соединенные Штаты море огня, побеждает, оказывает ключевое воздействие на глобальные процессы».

Українці не їдуть відпочивати в Крим. І правильно роблять

Контраргумент дуже простий: ми 24 роки «спілкувалися з кримчанами», і що – допомогло? Більш-менш розумні та вільні люди з Криму виїхали. Що ловлять/чекають там інші розумні я сам не розумію. Ну а про «народ Криму» взагалі мовчу.

У Національній раді реформ пропонують призначити як в уряді, так і в Парламенті відповідального за впровадження реформ – Пекар

У багатьох виступах звучала думка про повністю провалену комунікацію як із широкими верствами суспільства, так і з головами і депутатами сільських рад, які не розуміють своїх можливостей та відповідальності. Найбільшій критиці було піддано закритість конституційного процесу: парламентські фракції не розуміють, який саме текст передано для висновку Венеціанській комісії.

Россия встаёт с колен – теперь очередь валяться в ногах у США

Но лукавые потомки великих дипломатов Поднебесной не особо спешат на помощь, улыбчиво принимая царские дары. Теперь настала очередь США. Очень скоро у них будут валяться в ногах, выпрашивая «лицензию на войну в Украине». Американцы будут улыбаться, вежливо и мягко отказывать, что будет восприниматься в Кремле как появление надежды, и будут решать за счёт Кремля свои проблемы.

Як розкусити фальшивий протест

Знову ж таки, згадайте, що всі мовні акції, протести проти податкової реформи і Євромайдан аж тоді перекривали дороги, коли кількість протестувальників стала надто великою, щоб поміститися на тротуарах. І відбувалося це кожен раз після декількох годин, а то і днів протесту. Тому два десятки людей, що вирішили перекрити автомагістраль, бо так легше привернути до себе увагу, треба гнати в шию і призначати їм штраф, бо не фіг.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини