MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 9 листопада 2018

1637 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 9 листопада

Без Путіна вони не зможуть: нащо Бойку союз із Рабіновичем

Бойку сто років не потрібен союз із Рабіновичем. Рабінович – телевізійний, а не політичний персонаж. Але союз з Медведчуком – зовсім інша справа. Тому що це – союз із Кремлем, союз із Путіним, союз із російськими фінансовими потоками, союз заради перетворення України на придаток Росії. Саме в цьому колишні "регіонали" й зацікавлені. Без Путіна вони не можуть ані захопити владу в Україні, ані керувати нею.

Угорська пропаганда – сестра-близнючка російської

1956-й став для пані тільки приводом, щоб звинуватити її рідну державу Україну в усіх смертних гріхах. Тут вам й утиски українських мадярів, які виявляється, є "корінними мешканцями в цій країні, як індіанці в Америці", й переслідування, що нагадують вельмишановній президентці вишу гоніння євреїв, і навіть "списки смерті"! Уся промова Ілдіки Орос складається з перекручувань, маніпуляцій і відвертої брехні, але тут я зупинюся лише на кількох особливо цинічних у своїй нахабності акцентах.

Що робить американські вибори схожими на українські

Чим більше стежиш за виборами у США, тим більше наздоганяє відчуття дежавю. Стійке враження, що десь ми щось подібне вже бачили чи чули. І "десь" – це в Україні. Проміжні американські вибори – не виняток. Звісно, не варто говорити про якусь відверту "українізацію" чи загалом "істернізацію" Заходу (не вестернізацією же Сходу єдиною), але політична риторика й поведінка ключових політичних акторів у часи Дональда Трампа місцями стає схожою на українську принаймні такими моментами.

Переломна точка для України й нашої економіки

За 27 років Україна пройшла шлях від радянської республіки до пострадянської незалежній державі, на відміну від деяких інших схожих країн (країн Балтії, Польщі, Чехії та інших), Які пройшли шлях від країн соцтабору до країн Євросоюзу. Україна всі ці роки йшла в неправильному напрямку, й тільки нові люди у владі можуть змінити цей тренд. Але для цього треба продовжувати реформи, не зупинятися на півдорозі, як Україна робила всі попередні рази. Для наочності під кінець зустрічі аналітик покаже ось це відео – подивіться й подумайте, на якому етапі ми зараз.

Чому не варто подорожувати по Європі

Як відмінювати німецькі міста, що закінчуються на -бургВюрцбург – у Вюрцбургу чи у ВюрцбурзіМагдебург – у Магдебургу чи у Магдебурзі? Назви німецьких міст мають обидві форми, що їх наводить читач. Щодо Вюрцбурга й Магдебурга, можна казати і так, і так. Польські міста Бидгощ і Познань жіночого чи чоловічого роду? То як правильно – Бидгоща чи Бидгощі, Познані чи Познаня? У польській мові Бидгощ – жіночого роду, Познань – чоловічого. У нас навпаки: Бидгощ – чоловічого роду, отже БидгощаПознань – жіночого роду, тож Познані.

Як українців дурить свідок їхнього "геноциду"

Найбільший кайф у тому, що Мусій отримує компенсацію на оренду житла як іноміський депутат, але при цьому має власну квартиру в Києві площею 93 квадрати, яка також вказана в його декларації та записана на дружину. Тобто житло в столиці нардеп має, але навіщо ж там жити, якщо можна свою квартиру здавати, а в держави вибити 20 тисяч гривень на оренду ще однієї квартири в центрі Києва. "Геноцид", звісно, "геноцидом", пенсіонерів шкода, але 20 тисяч теж на дорозі не валяються. Доведеться платникам податків скинутися на житло депутатові.

Дітям – Америку, лохам – "рускій мір": формула успіху колаборанта Жевлакова. ВІДЕО

Казки про ворожу Америку, печивко на Майдані й Обаму – це для лохів. Сам Жевлаков у цю маячню не вірить. Його онуки будуть американцями, і щоб забезпечити їм у США багате життя, він втирає мешканцям Кадіївки всяке мракобісся про "ЛНР", совок і "рускій мір". Безправні люди бідують у резервації, а Жевлаков пиляє собі на метал мертві підприємства йй відправляє гроші в Америку. Своїм дітям він забезпечив добре, комфортне майбутнє. А жителям Кадіївки – убогий симулякр совка. Бруд, гівно й комсомол.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини