MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 червня 2019

560 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 20 червня

КСУ визнав конституційним указ Зеленського про розпуск Верховної Ради

За словами співрозмовника агентства, таке рішення було прийняте сьогодні під час пленарного засідання Великої палати КСУ.

21 травня Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень ВР і призначення позачергових виборів на 21 липня. 23 травня, в Урядовому кур’єрі було опублікувано указ Президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради.

Помер журналіст Комаров, якого жорстоко побили в Черкасах. Одна з версій убивства – професійна діяльність

Єдина версія замаху, а тепер уже і убивства, яку поділяють черкаські журналісти, – саме професійна діяльність Вадима Комарова. Він був незручним для багатьох місцевих політиків. Ставив незручні питання про корупцію в Черкасах, порушував резонансні теми.

На Одещині знайшли тіло 11-річної Дарини Лук'яненко. Це трагедія, яка має підняти на новий рівень безпеку дітей

Самі люди, сусіди, які чули крик дівчинки, не звернули належної уваги. Розповіли про це тільки по приїзді поліції. Самі не викликали. І тільки після кількох днів пошуку місцеві вказали на односельчанина, якого і до того підозрювали в нездорових схильностях до дітей. Хлопця допитували – відхрещувався. А зізнався тоді, коли його сусідка дала свідчення проти нього. Але зробила вона це тільки через два дні від його першого допиту.

Пропаганда – это одно из самых сильных оружий агрессора. Тымчук это понял и противостоял ему лучше всех

Есть такая мразота. Она и про меня что-то там какой-то свой выпуск делала. По мнению мразоты со "Страна.уа" это Дмитрий Тымчук, оказывается, разжигал войну. Выпуск уже вполне себе российский такой. Интонации. Акценты. Все, как надо. Все как у Соловьева. Стыд ушел уже совсем.

ПЦУ закликала Філарета припинити підрив єдності церкви

"Інформуємо, що скликання та проведення одним єпархіальним архієреєм зборів з метою виокремити з ПЦУ якусь нову структуру, привласнивши їй назву патріархату та затвердивши своє керівництво в ній, є грубим порушенням 34 Апостольского правила", – йдеться в документі.

Росія не планує віддавати Крим без війни на знищення

Питання тут не про готовність нашого президента відмовитися від захисту власних територій чи навпаки довести здатність армії боронити рідну землю до найкращих показників. Річ у тім, що питання війни в Україні відходить на другий план у всьому світі. І, що найприкріше, у нас також. Нова влада взагалі намагається не згадувати про таку "дрібницю", як те, що відбувається на Сході. Принаймні для "внутрішнього ринку".

Путин дожимает Лукашенко: что ожидать от "союзной интеграции"?

– Давление России усиливается и возрастает, дело дошло до самого крайнего вопроса – единой валюты. Это последний шаг на пути глубокой интеграции или даже поглощения Беларуси. Скорее всего, речь пойдет не о введении единой валюты, а о переходе на российский рубль. А это означает утрату экономического суверенитета и подчинение Беларуси российской политике.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини