MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 листопада 2019

1467 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 листопада

Мовчання для Путіна: чому стратегія Зеленського веде до програшу

Складається враження, що чинна влада свідомо уникає згадки про цей суд, який має на меті покарати державу-агресора, державу-терориста. Ми маємо підстави стверджувати: це враження вірне.

Кулеба: В НАТО ми вступимо раніше, ніж в ЄС

"Це новий підхід, який підвищує ефективність надання допомоги і використання цієї допомоги, зокрема, в рамках цього механізму нам буде легше приоритезировать ті сфери, на які ми будемо направляти отриману допомогу. Зокрема, ми хочемо сфокусуватися на Силах спеціальних операцій, військово-морському флоті і логістики", – сказав Кулеба.

Вірю, що наступний пост буде про перемогу, – в української телеведучої Алли Мазур знайшли злоякісну пухлину

Вдячна собі, що таки знайшла час для огляду. Вдячна українським лікарям, які вчасно відправили на біопсію: виконавши міжнародний протокол. Вдячна за допомогу моїй родині, моїм друзям, моїм колегам з ТСН, готовим підставити плече у важку хвилину. Сподіваюсь на делікатність колег з інших видань.

Теплі почуття жителів ОРДЛО до Росії: можемо отримати ситуацію, яка надто буде схожа на громадянську війну

Дане опитування складно назвати репрезентативним, оскільки йдеться про дослідження на непідконтрольній території, де існує загроза життю та свободі, а відтак люди там не зовсім щиро відповідають на питання. Саме тому ми побачили таку шалену підтримку Росії та менший, ніж в реальності, рівень підтримки України. Але, слід визнати, що загалом тенденції опитування виявило правильно – картина дійсно схожа на ту, що показало це дослідження.

Сім тез на користь запровадження прозорого ринку землі

Ринок землі існує і зараз, в умовах мораторію. Тільки це чорний ринок. Старше покоління дуже добре пам'ятає, що таке чорний ринок: продавці отримують менше, покупці платять більше, решта йде в кишені бандитам та їхнім посіпакам. Так і з землею нині.

Financial Times: Асад, его родственники и московский небоскреб

Это хорошо всем известно. А неизвестно было то, что в данном комплексе находятся, по меньшей мере, 18 роскошных апартаментов, которые приобрели семья и родственники сирийского диктатора Башара аль-Асада, выведшие таким способом из истерзанной гражданской войной страны десятки миллионов долларов.

Макрон крадет Европу у Меркель

Европа будет в течение длительного времени нуждаться в НАТО, и Альянс должен быть сохранен даже тогда, когда континент уже будет способен защитить себя самостоятельно, – сказал министр иностранных дел Германии Хейко Маас в воскресной газете, реагируя на мнение французского президента. “Да, мы хотим сильную и суверенную Европу, но как часть сильного НАТО, а не вместо него”, – написал Хейко Маас.

"Додому" – якісне нове українське кіно

Дебютний повнометражний фільм Нарімана Алієва вже понад тиждень демонструють в українських кінотеатрах, і за цей час кількість схвальних рецензій збільшується чи не у геометричній прогресії. До прем’єри стрічку відзначили на Каннському кінофестивалі (програма "Особливий погляд"), вона з’явилася в лонг-листах премій "Золотий глобус" та "Оскар". Міжнародна преса щедра на компліменти фільму, українська – в один голос заявляє, що Ахтем Сеітаблаєв зіграв на сьогодні свою найкращу роль.

Гормональний розклад – як правильно використовувати свій час

06:00 – підіймається рівень кортизолу – гормон, який готує наш організм до активного "неспання", максимально включена логіка. Саме час записати плани на день та прийняти рішення.

Якщо ви випиваєте 500 мл води вранці та робите зарядку, то у вас вимиваються гормони стресу.

07:00 – припиняє вироблятись мелатонін, звільняючи місце статевим гормонам. Більше спати сенсу немає, цінність подальшого сну = 0, а значить – це марна трата життя.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини