MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 червня 2020

290 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 23 червня

Опрос: Зеленскому не доверяют 50% украинцев

Так на вопрос “Насколько вы доверяете указанным организациям, общественным институтам, отдельным государственным деятелям” 24,8 % респондентов ответили, что вовсе не доверяют президенту Зеленскому, 25,4% – скорее не доверяют. Таким образом, количество тех, кто не доверяет нынешнему Главе государства составляет 50,2%.

Небоженко: Теперь украинские чиновники-коррупционеры чувствуют себя единственными патриотами на этом "празднике жизни". Во всем "виноваты" США

Такой поворот дела, - смена акцентов национальной безопасности Украины, страшно нравится хозяину Кремля Путину и украинским олигархам. Оказывается, они не причем. Во всех бедах Украины виноваты американцы из посольства. Теперь армия больших и маленьких украинских чиновников-коррупционеров чувствует себя единственными патриотами на этом «празднике жизни».

Вибори восени: чи є ризик розпуску парламенту

"Більша частина наших кабмінів існувала без будь-яких програм. До того ж і без більшості в парламенті. Наприклад, ніякої більшості не було за часів Гройсмана. Це не завадило йому існувати досить тривалий час. Тому, справді, наявність чи відсутність більшості в парламенті не є індикатором передчасних виборів чи чогось подібного", – сказав експерт.

Наводнение на Закарпатье: может пора готовиться к такому заранее?

А местным жителям надо продолжать не обращать внимание, как вырубают леса и не мешать этому. В общем, пусть делают то, что делали все эти годы. Ведь работало же. А потом бюджеты пилить на восстановление.

Снєгирьов: Бойовики мають намір використати парад Перемоги в Луганську як прикриття для передислокації військової техніки

У параді буде задіяно 104 одиниці військової техніки та 16 одиниць історичної.Зокрема, будуть представлені вантажні автомобілі ЗІС -5, БМ -13 "Катюша" та три одиниці танків Т-34. Крім того, у параді буде задіяно близько двох тисяч осіб.

Кожен, хто перебуває на вулиці у масці, заслуговує на нагороду, – журналіст

Але чому б я їх нагороджував? Тому що маска – це не для себе, улюбленого. Це – для оточуючих. Швидше, це така демонстрація: я настільки акуратна (акуратний) й дуже дбаю про ваше здоров'я, що буду терпіти всі незручності й спеку, але мінімізую навіть уявні ризики вашого інфікування.

Чи правильно вважати, що Друга світова війна розпочалася у 1939 році?

Учора всі висміяли Шмигаля за фразу про те, що 22 червня 1941 року війна прийшла у домівки всіх українців. При цьому експерти як один, хором підкреслювали "всім відомо, що Друга світова війна розпочалася 1 вересня 1939 року".

Останній забіг Бацьки, або чи зможе хтось перемогти Лукашенка на виборах

Так, Бацька заборонив публікувати будь-які соціологічні дослідження, бо цифри явно не грають на його користь. Білоруські експерти, які вивчають соціологію, не дають Лукашенкові рейтинг по країні вище 30%. Тому чинний президент зробив усе, щоб вже зняти з гонки двох кандидатів, які становили для нього загрозу, щоб не втрачати навіть декількох відсотків на полі «ядерного електорату». Однак опозиційні та незалежні кандидати вже побачили, що суспільство дає їм шанс поборотися з Лукашенком.

Борис Херсонский: Психика Путина выходит за рамки ортодоксальной психиатрической диагностики

Опять вспомним о богоподобии вождей и императоров. Жгли же в Древнем Риме щепоть ладана перед статуей императора с формулой: "Цезарь – господь". Иногда мне кажется, что из всех атрибутов божества для Путина важнее всего – вездесущесть и всемогущество.

Друзенко: Якщо вірити Болтону, на чолі США стоїть такий собі Зелешенко, який увібрав у себе найгірші риси двох своїх українських візаві

Втім, якщо читати їх в українському перекладі і поза загальним контекстом, може скластись враження, що Болтон характеризує не Трампа, а українських президентів. Наприклад такий пасаж: чинна влада «не має ані цілісного світогляду, ані стратегічного бачення, ані філософського підґрунтя. Тому рішення часто ухвалюються безладно, що створює загрозу для країни, особливо в сфері національної безпеки». В команді Трампа «бракує послідовності та стратегічності, тому рішення, ухвалене сьогодні, може бути переглянуто вже завтра». Чим не короткий опис ЗЕ-влади?

"Иммунные паспорта" бесполезны: антитела к коронавирусу быстро исчезают после выздоровления

Исследование, опубликованное в Nature Medicine 18 июня, подчеркивает риски использования так называемых "иммунных паспортов" и поддерживает использование мер общественного здравоохранения, таких как социальное дистанцирование и изоляция групп высокого риска.

"Хорошие" и "плохие" эмоции: почему важно учиться их распознавать и проживать с пользой для себя

Если подавлять эмоции, то возможно развитие психосоматических расстройств: мышечные зажимы, синдром раздраженного кишечника, мигрени и т.д. А также появляются чувства, которые не помогают решать ситуации, конфликты, и мешают нам жить, выстраивая здоровые отношения.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини