MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 вересня 2015

3279 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 10 вересня

Київ заявив про закриття авіапростору для літаків РФ у Сирію

«Повітряний простір для російських літаків, які летять у Сирію наразі взагалі закритий, а повітряний простір над нейтральними водами контролюється особливим чином», - заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у Братиславі на зустрічі з прем'єром Словаччини Робертом Фіцо.

Європарламент прийняв резолюцію з вимогою від РФ звільнити українських і естонських політв'язнів

Політв'язні Олег Сенцов та Олександр Кольченко

Сьогодні Європарламент прийняв важливу і жорстку резолюцію з вимогою від РФ звільнити українських і естонських політв'язнів . Ми дякуємо європейським колегам за підтримку і спільний тиск на РФ. Напередодні голова Верховної Ради і два комітети – євроінтеграції і закордонних справ – звернулися до Європарламенту зі проханням прийняти таку резолюцію і засудити дії РФ.

Порошенко підписав закон про розкриття інформації щодо кінцевих власників ЗМІ

Закон №674-VIII, який Верховна Рада ухвалила 3 вересня 2015 року, зобов'язує суб'єктів інформаційної діяльності (телерадіомовників та провайдерів програмної послуги) розкривати інформацію про реальну структуру власності та надавати відомості про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) компаній.

Про життя звичайнісінької латвійської дорожньої поліції. ФОТО

Стали свідками патрулювання Гінтса та його напарника, найбільше вони хвалять свою базу даних и доступ до неї. Просто вбивають номер автівки і бачать усю історію автовласника. Так и сталося з однією водійкою, система показала, що у неї перший день протерміновано техогляд. За таке, виявляється, вже можна штрафувати. Зупинили, провели профілактичну бесіду, відпустили! Порушення все ж не значне. Гінтс – милосердний!

Ідея розміну України на Сирію є лишень пропагандистським фейком – політолог

Інформаційний вплив Росії на Заході зберігається, але Путіну не довіряють. Західні політики будуть шукати баланс інтересів, але ніяких розмінів не буде, як і повернення до попередніх стосунків.

Який вигляд нині має прифронтове місто-привид Первомайськ. ФОТОРЕПОРТАЖ

Первомайськ – один із найбільш постраждалих од бойових дій населених пунктів Луганщини. На його вулицях досі так само багато розбитих і пошкоджених будівель, розграбованих крамниць і вигорілих квартир.

Його називали «дядя Юра». Шість років тому не стало письменника Юрія Покальчука

Життя коротке, – казав Покальчук. – Я нікому не заздрю, я не винен нікому грошей і допомагаю тим, кому погано. ... Покальчук ніколи не жалівся, завжди усміхався, був суворим і веселим, а наприкінці свого життя – надзвичайно радісним і живим, здавалося, що він житиме ще довго. Це було давно, а відчуття таке, наче ми сиділи вчора на кухні.

Поліційний патруль спіймав двох горе-наркодилерів. ВІДЕО

Навіщо Росії чеченський герой Яценюк

Потрібно дати свою інтерпретацію. Щодо Яценюка – продемонструвати, мовляв, «що з того, що російські найманці на Сході України, якщо сам прем'єр України брав участь у війні в Чечні».

Віднині – не Кривавим Пастором єдиним!

Ось так вояк Яценюк у Чечні воював

Він нетутешній, якийсь студент, буцімто розповідає, що приїхав сюди «на канікули»... Кажуть, за плідні «канікули» на цього унсовця чекає «Честь нації» – найвища чеченська нагорода, ще й із рук самого Дудаєва. Отакі бач у націоналіста з України канікули... Він, осяйно врочистий, у святковому піднесенні – сьогодні ж Різдво! – усміхається. І посміхається водночас: «Чого ви? Якщо куля в лоб, то куля в лоб»...

Чергова карикатура художника Микола Гавриловського

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини