MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 травня 2019

2312 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 13 травня

Коломойський почав просувати план Медведчука – Волошина

Ці миротворчі ініціативи не зупиняє навіть той факт, що ані "Гіві", ані "Мотороли", ані Захарченка, який тримався довше всіх, більше нема серед живих. Чим сьогоднішні або завтрашні маріонетки Кремля відрізняються від уже утилізованих? Рецепт мирного врегулювання від Коломойського "треба просто провести вибори" – це нова трансформація нетлінної тези "треба просто припинити стріляти". А обстріли, російськи паспорти та відсутність розуміння, хто взагалі голосуватиме в зоні, до якої не можуть потрапити навіть міжнародні спостерігачі, – все це потрібно "винести за дужки".

Помилка, яка дорого коштуватиме Зеленському

Для новообраного президента єдина причина поспішати з інавгурацією – оскільки рейтинг стрімко падатиме, то чим раніше вибори, тим кращий буде результат. Із цієї позиції три місяці – критично важливий час. Можливо, він і не розпускатиме парламент, але буде цим погрожувати.

ЄС не планує санкцій через роздачу паспортів на Донбасі – не хочуть "тиснути"

Зокрема, про це заявив глава МЗС Чехії Томаш Петршичек – за його словами ЄС знає про рішення РФ, але не планує тиснути на Москву через нього.

"Зараз ми більше прихильні до пошуку діалогу, а не до тиску, як це робить сама Російська Федерація", – заявив він.

Чубаров: В День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу у КМДА напланували... масові розважально-видовищні заходи

Традиційно з нагоди Дня Європи на центральних площах Києва і великих міст країни (Харкова, Одеси, Запоріжжя та ін.) організовуються і проводяться святкові заходи, презентації історії і культури країн Європи, концерти популярної музики за участю українських та європейських виконавців.

Викликає жаль те, що далеко не всі місцеві влади внесли корективи в плановані ними заходи таким чином, щоб уникнути 18 травня (субота) проведення на своїх територіях масових і видовищних розважальних заходів.

Уровень средней зарплаты в Украине: для тех, кто думает, что хуже не будет

Рост доходов до пика в 2007 году был вызван резким притоком иностранного капитала на фоне сумасшествия в мире. Дикий рост в мире, рост прежде всего в финансовом секторе, обусловил как резкий рост цен на сырьевые товары (в то время состояние Ахметова оценивалось в 32 млрд долларов, а не то, что жалкие цифры сейчас) и приток капитала в Украину. Банковские группы заходили, покупали украинские финансовые учреждения, которые "шо дурни" начинали кредитовать все, что движется.

Дональд Трамп висунув Китаю ультиматум щодо торговельної угоди

"Я відкрито заявляю президенту Сі (Цзіньпіну) і всім моїм численним друзям у Китаї, що Китаю буде дуже боляче, якщо ви не укладете угоду, тому що компанії будуть змушені покинути Китай заради інших країн. Занадто дорого купувати в Китаї. У вас була гарна угода, майже завершена, але ви відступили", – наголошується в повідомленні.

"Россиян демонстративно держат за кретинов". О хоккеисте Путине

Спорт, как известно, не только мир, но и модель политической системы. Поздний Брежнев был писателем и писал мемуары о "Малой земле", поздний Путин – хоккеист и забивает шайбы (22 холуя на подхвате). Говорят, у них там даже "вводные": не падать перед Путиным и не пихать его на поле. Интересно, зачем ему шлем и форма в таком случае? 

В Україні скасовано вікові обмеження на безкоштовну вакцинацію від кору

Як повідомили у прес-службі МОЗ, 23 квітня відповідні зміни були внесені до Календаря профілактичних щеплень. Наказ МОЗ №958 "Про внесення змін до Календаря профілактичних щеплень в Україні2 було зареєстровано в Міністерстві юстиції 25 квітня.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини