MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 липня 2019

398 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 22 липня

"Слуга народу" зможе сформуватиоднопартійну більшість

"Слуга народу" набирає 42% голосів, що забезпечує партії 122 місця в парламенті. Ще 125 місць вона отримує за підсумками голосування на одномандатних округах. Всього партія Зеленського може розраховувати за попередніми даними на 247 з 450 місць в парламенті. Для прийняття рішень потрібно лише 226 голосів.

Верховна Рада нового скликання залишиться без низки скандальних політиків

В Україні 21 липня відбулися дострокові вибори до Верховної Ради. За результатами екзит-полів вже можна робити певні висновки про те, хто з одіозних політиків із великою часткою ймовірності не проходить в нове скликання українського парламенту.

Возвращение "Кума": хватит ли Медведчуку логики, чтобы не требовать себе заметной должности

Когда-нибудь они признают, что им еще и повезло с народом, которым они якобы управляли. Им и сейчас еще везет, что их столько лет терпят. И особенную благодарность за терпение должен бы испытывать кремлевский кум.

Україна завантажила потужності з імпорту газу на 100%

"Упевнений, що з 1 січня 2020 року в нас ця проблема зникне разом зі старим транзитним контрактом, і ми почнемо працювати за європейськими правилами на всіх ГВС (газовимірювальна станція – ред.) на кордоні", – написав він.

Gazeta Wyborcza: Как Россия нацеливает ракеты на Европу

Россия, ВВП которой не намного превышает по объему испанский, вновь начинает действовать на международной арене все смелее. Она пользуется тем, что сейчас мы переживаем период формирования нового глобального уклада, приходящего на смену единоличной гегемонии США. И хотя американцам было выгодно отказаться от договора о полной ликвидации ракет средней дальности, поскольку он распространялся только на Москву и Вашингтон, а их основной на сегодняшний день соперник, Китай, мог развивать такие вооружения совершенно свободно, появление 60 мобильных пусковых установок в четырех точках европейской части РФ полностью изменит ситуацию на нашем континенте.

Вісім жінок та Катрін Деньов

Наприклад, юна українська акторка Іванна Сахно. Може, її личко ще не відоме кожному українцю, проте вона вже встигла знятися у двох блокбастерах у Голлівуді. А на ОМКФ Іванна була членкинею журі міжнародної програми. Для відкриття фестивалю Іванна обрала дуже цікаву білу сукню із складною спідницею, що віддалено нагадує силуети ХVIII-го сторіччя. Лаконічна, але не банальна сукня, гострі кути прикраси на шиї повторюються у формі спідниці, усе ретельно продумано, але виглядає просто та невимушено. І це саме та елегантна простота, приклад якої варто наслідувати.

"Динамо" отримало першого суперника у кваліфікації Ліги чемпіонів – результат жеребкування

Перші ігри третього раунду кваліфікації відбудуться 6 та 7 серпня, а матчі-відповіді – 13-го. У разі виходу в наступний раунд "Динамо" знову буде сіяним.

Порядок блюд имеет не меньшее значение, чем их состав. Врач рассказал, каким должен быть идеальный прием пищи

Итак, разные нутриенты имеют разное влияние на эндокринные клетки L-клетки, которые вырабатывают гормон GLP-1 в ответ на пищу. Чем ниже уровень GLP-1, тем хуже насыщение человека, тем быстрее опорожняется его желудок, хуже работает кишечник, хуже работает инсулин. А кроме этого GLP-1 позитивно влияет на многие органы, от мозга до сердца, защищая их. Механизм секреции GLP-1 двухфазный, начинается с желудка, продолжается в кишечнике. Нам важно, что более высокий уровень GLP-1 замедляет эвакуацию желудка и снижает уровень секреции соляной кислоты.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини