MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 2 січня 2019

3150 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 2 січня

У Борисполі п'яний чоловік впав з головної ялинки міста

На світанку, 1 січня, коли патрульні припиняли бійку між молодими дівчатами, вони помітили як нетверезий чоловік виліз на металевий каркас новорічної ялинки.

Українка Ангеліна Калініна вийшла до півфіналу турніру WTA в Шеньчжені в парному розряді

Ангеліна Калініна здобула перемогу в 1/4 фіналу турніру WTA в Шеньчжені (Китай) в парному розряді.

Українка в парі з Нао Хібіно з Японії обіграла лідерів посіву Суко Аояму (Японія) та Лідію Морозову (Білорусь).

Поєдинок завершився в трьох сетах з рахунком 6:2, 6:7, 10:4 на користь українсько-японської пари, повідомляє офіційний сайт змагань.

Трагедия в Магнитогорске: ни одному официальному заявлению властей на двадцатом году диктатуры верить нельзя

Конечно, может, стоит прислушаться к местному губернатору Дубровскому, который предлагает подождать выводов следствия, не верить слухам, а верить в череду совпадений. Сначала под Новый год  взорвался дом, потом под звуки стрельбы маршрутка, потом оцепили квартал, но все это совпадения. Может быть, давайте подождем выводов следствия.

Только одно спрошу: а скольких выводов следствия мы так и не дождались? Не буду ходить далеко – крушение самолета с доктором Лизой над Черным морем. Прошло 2 года. Итогов расследования нет.

Теракт в самолете над Синаем – сколько нас обманывали, что крушение было случайностью?

Герои России Мишкин и Чепига, поехавшие смотреть на шпиль, – это ведь, по официальной версии, тоже совпадение.

И сколько еще было таких "совпадений" – от массовой гибели людей, как в Беслане, "Норд-Осте", Сирии и Донбассе, до отдельных случаев – смерть Литвиненко, внезапная гибель спортивных функционеров..?

Портников: Крым, который еще недавно казался Путину жемчужиной в короне придуманной им империи, становится обузой

Крымский эффект окончательно испарился в 2018 году – это показали и социологические опросы, и новые, "посткрымские" интересы россиян. И это несмотря на то, что тема Керченского моста была использована на все сто процентов – и российскими политиками, и пропагандистами, и крымским начальством, пишет специально для Крым.Реалиижурналист Виталий Портников.

Но мост открыли не вовремя. Наступило посткрымское похмелье.

Данилишин: Нацбанк продовжить дотримуватися режиму плаваючого обмінного курсу

З 1 січня 2019 року набувають чинності "Основні засади грошово-кредитної політики на 2019 рік та середньострокову перспективу" (далі – Основні засади) схвалені рішенням Ради Національного банку України від 11 вересня 2018 року. Їх розробка та реалізація здійснюється відповідно до статті 100 Конституції України і статей 8, 9 та 24 Закону України “Про Національний банк України".

Основна сутність даного документу, затвердженого Радою НБУ, зводиться до наступного (тези документу).

Ураховуючи статтю 99 Конституції України та статтю 6 Закону України "Про Національний банк України", на виконання основної функції Національного банку – забезпечення стабільності грошової одиниці України пріоритетною ціллю грошово-кредитної (монетарної) політики залишатиметься досягнення та підтримка цінової стабільності в державі.

Податок на посилки з-за кордону: нові правила

З 1 січня 2019 року набрав чинності податок на додану вартість на ввезення товарів у міжнародних поштових відправленнях на суму понад 100 євро для одного одержувача-фізособи.

Відповідний закон підписав президент Петро Порошенко 10 грудня.

До цього українці могли отримувати скільки завгодно посилок з-за кордону вартістю до 150 євро, не сплачуючи з них податки або мито. 

На Святвечір та Різдво Україна буде чи не найхолоднішою в Європі – синоптик

На Святвечір та Різдво Україна буде чи не найхолоднішою в Європі. Тому вже діставайте із шаф та скринь тепліші сорочки, плахти та хустки. Бо якраз із завтрашнього дня, з 3 січня, можна буде їх провітрювати на морозі.

Facebook зайняв перше місце в рейтингу компаній, які втратили довіру користувачів

Соцмережа Facebook зайняла заслужене перше місце в рейтингу (або антирейтингу) технологічних компаній, яким користувачі найменше довіряють. Для складання рейтингу аналітична компанія Toluna провела онлайн-опитування 1000 інтернет-користувачів. Респондентам потрібно було відповісти на два питання: який компанії із запропонованого списку вони готові були б довірити свої персональні дані, а який – ні.

В результаті 40% учасників опитування вказали, що найменше вони довіряють свою особисту інформацію Facebook. На другому і третьому місці опинилися Twitter і Amazon з куди меншим відсотком не довіряє – 8%.

Цирк без тварин: за що платимо, купуючи квиток?

Починаючи з 2000 року, по всьому світу почали забороняти цирки з тваринами: Австралія, Австрія, Бельгія, Болгарія, Болівія, Боснія та Герцоговина, Бразилія, Великобританія, Угорщина, Греція, Голландія, Данія, Естонія, Еквадор, Індія, Ізраїль, Канада, Кіпр, Китай, Коста-Ріка, Колумбія, Мальта, Норвегія, Парагвай, Перу, Польща, Португалія, Сінгапур, Словаччина, Словенія, Фінляндія, Франція, Чехія, Швеція, Естонія та деякі штати Америки відмовились від розваг внаслідок страждання тварин.

Всього в цьому списку близько п'ятдесяти країн, на жаль, там все ще немає України.

Cirque du Soleil, Zirkus Meer, Zirkus Flic Flac, Zirkus Swamp дивують глядачів безмежжям можливостей людського тіла, а в Україні все ще купують квитки, щоб подивитись, як голодні та перелякані тварини ходять на задніх лапах.

Нужен ли разгрузочный день после новогодних праздников – диетолог

Разгрузочный день – режим питания, который подразумевает ограничение по калорийности и/или по питательным веществам, определенным продуктам.

Нужен ли разгруз после НГ?

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини