MENU

Про справжніх героїв АТО

6066 2

Сьогодні мав зустріч з одним нашим бійцем. Подробиці нашої розмови якщо і розповім, то років через 2-3, якщо усе буде добре. Не питайте чому - так потрібно.

Але не можу не поділитися головним висновком почутого. А він простий: найбільший герой цієї війни, з тих, хто вижив, - не Семенченко, який про кожен свій крок (зроблений і не зроблений) писав на фейсбук. Не Парасюк, який кожну свою царпину висвітлював у ЗМІ. Не комбати, які дружно пішли у списки. Тим більше - не Ляшко, який встигав одночасно "воювати" і ходити на ефіри. І, напевно, навіть не той, хто поставив собі в соцмережах мілітарну аватарку, щоб зарісуватися перед друзями, хоча і має на це більше права, ніж Ляшко і усі разом взяті політичні туристи в зоні АТО. Справжні герої нашого часу - це ті, хто пройшли війну, поглянули в очі смерті, побачили пекло, вибралися з нього живими і здоровими, але не сказали про це нікому, щоб не дай Боже про це не дізналися родичі і близькі, які за них хвилюються. Тобто ті, хто пройшов усе це і не сказав рідній мамі, щоб вона не посивіла від страху, і друзям, навіть, якщо б і хотів піднятися в їхніх очах.

І таких героїв - безліч. Про їхні подвиги не знімає сюжети ТСН. Їхніх історій не почуєш на СТБ. Їхніх прізвищ немає ні в списку політичних партій, ні на сайті ЦВК у якості мажоритарників. І навіть якщо 1+1, або Інтер захоче зняти про них програму в стилі "Наші герої" - вони на це ніколи не підуть. Але не тому, що немає що розказати. Повірте - там історії такі, що жоден Філатов жодному Парасюку ніколи не вигадає. Вони свою історію нікому на камеру не розкажуть. Лише по тій простій причині, що шкодують близьких їм людей.

Юрій ПАЛІЙЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини