MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 квітня 2019

1922 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 квітня

Чи можна провести дебати на "Олімпійському"? – пояснює Зураб Аласанія

Ми точно впораємось, у нас є мільйон колег, є ми самі. Ми чудово організували дебати, які вже відбулись. І все можемо зробити, аби держава на це погодилась. Але витрати, ви маєте слушність, будуть там у сотні разів більшими. Водночас єдине, що додасться – це картинка трибун, якщо вони будуть заповнені. А от сенсів там не додасться. Згідно з постановою ЦВК, правила досить суворі. Кожна секунда розрахована: що має бути сказано і ким. Тож видовища як такого може і не бути.

Не помічали Зеленського та його виборців? Ось чому

Маленький приклад, який навіть не зі сфери інтернету походить, а зі старого-доброго лампового олігархічного телевізора. Серіали й жарти команди Зеленського були розраховані на людей, які звикли до російського телевізора з його особливою естетикою та картинкою і до цінностей, які він пропонує. Тому тарґетування в цьому конкретному випадку було простішим і домотканнішим. Що вони робили в інтернеті, я не знаю достеменно, але припускаю, що це було щось схоже на Cambridge Analytica.

Що не так із хрестовим походом українців проти Порошенка

По всіх країні розвелося достобіса правозахисників, бо в країні з’явились права людей. А якби хтось на Захарченка спробував хоч шось приблизне сказати з того, що кажуть Авакову – то б самі знаєте, що було б далі. Вам треба старих чиновників, які б мали вас за гівно й репетували на вас зі своїх кабінетів, а не ЦНАПи, де ви за*обуєте дівчат своїм тупими питаннями і претензіями, бо ж ви тепер ого-го. Вам просто треба, щоб хтось владний із залізною рукою вийшов і гаркнув – ану заткнулись! І ви радісно заткнетесь.

Обираємо майбутнє – України або Малоросії

Один, як вважає велика частина виборців, винятково "заради піару" здобуває томос, обіцяє закон про державну мову, під наглядом кредиторів робить реформи й намагається отримати ПДЧ у НАТО. Другий мовчить, багатозначно всміхається, і час від часу видає щось про референдум, миротворців на лінії розмежування, про намір "домовитися посередині". Його довірені особи багатослівніші. Мова, церква, історія, НАТО, ЄС, території, за словами очільника штабу Зеленського Дмитра Разумкова, – питання, які потрібно відкласти "до закінчення війни".

МАУ в сьогоднішньому вигляді приречена – Глібовицький

Мінус у майже 100 млн доларів. Це вже дуже серйозно. Якщо це не замасковане виведення капіталу одним із акціонерів, то такі збитки можуть створити суттєві проблеми для компанії. Якщо це виведення капіталу, то проблеми все одно будуть. Із Коломойським чи без, є питання до того, наскільки МАУ адекватна часові. Наразі здається, що робляться правильні стратегічні кроки, але із запізненням на кілька років, що нівелює їхній ефект.

Уроки нацистської окупації Чехословаччини

Тепер, згадуючи трагічні події часів окупації і створення "Протекторату Богемії та Моравії", ми не повинні забувати про те, що світ не надто змінився на краще й небезпека розв’язання війни все ще є. Врешті-решт, окупація нині відбувається в різних частинах світу, і дії агресорів дуже часто схожі на ті, до яких нацистська Німеччина вдавалася 1939 року. У теперішньому світі нас хвилює, наприклад, прагнення Росії та Китаю відчутно посилити економічний вплив в інших країнах, а згодом змусити їх змінити свої політичні настрої та погляди. Нас непокоять новини зі Сходу України та Криму.

Жалюгідний російський протест проти кораблів НАТО в Чорному морі

У НАТО говорять про відправку кораблів Альянсу саме до Чорного моря, не до Азовського, не до Керченської протоки. І напад російських прикордонників на українські кораблі стався саме у водах Чорного моря, а не в Керченській протоці! І в НАТО хочуть, щоб у чорноморському басейні більше нічого подібного не траплялося. Так, перебування іноземних кораблів у цьому басейні регулюється спеціальними правилами, термін їхнього перебування в Чорному морі обмежений – але при цьому можлива ротація суден і не потрібно дозволу країн чорноморського басейну на їхнє перебування.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини